محمد پرورش روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: برای واگذاری این زمین ۲۰ مجوز از دستگاههای مختلف از جمله میراث فرهنگی و گردشگری، دامپزشکی، شرکت های آب و برق و و غیر آن اخذ شده و تمام این دستگاه ها مجوزها را برای فعالیت این مزرعه صادر کرده اند.
وی افزود: در نقشه هایی که از هفت سال پیش از موزه ژئوپارک و دیگر منابع دریافت شده، حوزه ژئوسایت نمکدان مشخص است و طرح پرورش میگو در آن قرار ندارد.
وی ادامه داد: ۸۰۰ هکتار زمین برای اجرای ۲۰ طرح واگذار شده که تمام سرمایه گذاران بومی قشم هستند.
رییس اداره شیلات قشم تصریح کرد: هم اکنون و با شروع اجرای طرح ۲۰ نفر از مردم روستای کانی مشغول فعالیت شدهاند که این امر نوید آینده ای بهتر برای مردم غرب جزیره را دارد.
وی افزود: علاوه بر آن ایجاد این سایت میتواند بر جذابیت گردشگری منطقه بیفزاید و گردشگران با پرورش میگو آشنا و از محصولات آن استفاده کنند.
پرورش خاطرنشان کرد: اگر طرحی میراث فرهنگی قشم و ژئوسایت های گردشگری و یا محیط زیست این جزیره را با خطر مواجه کند، شیلات قشم با اجرای آن مخالفت میکند و اجازه فعالیت صادر نمیشود.
وی گفت: انتظار میرود مردم و سایر مسوولان از سرمایهگذاران بومی که سربازان کشور در جنگ اقتصادی حمایت کنند.
گنبد نمکی به ارتفاع حدود ۲۸۰ متر با قطر قاعده ای حدود هفت کیلومتر است؛ این مخروط نمکی به دلیل پدیده دیا پیریسم سر برآورده است.
در این گنبد هفت غار نمکی وجود دارد که یکی از آنها طولانی ترین غار دنیاست و نمک های داخل غار حدود ۵۷۰ میلیون سال عمر دارند.
همچنین وجود چشمههای نمک و سفیدپوش کردن درهها و زمین های اطراف این گنبد چشم اندازی زیبا به منطقه داده است.
قلمرو ژئوپارک قشم ۲۶۰ کیلومتر مربع شامل جزیرههای قشم و هنگام و ۵۰۰ متر مرز حاشیه دریایی این جزایر و خلیج دیرستان است.
این ژئوپارک دارای ۲۵ سایت متنوع و اصلی همچون تنگه چاهکوه، دره ستاره ها، دره تندیس ها، دره شور و غار نمکدان است و مجاورت آن با جنگل های حرا واقع در شمال جزیره قشم که دارای پنج عنوان تالاب بین المللی، ذخیرگاه زیست کره، منطقه حفاظت شده، منطقه ویژه دریایی و منطقه ویژه پرندگان است، به ارزش ها و جذابیت های طبیعی ژئوپارک قشم افزوده است.
ژئوپارک قشم تنوع عظیمی از چشم اندازهای زمین شناسی در کنار تنوع سایت های مختلف را ارائه می کند و علاوه بر این، تنوع اکولوژیکی، باستان شناسی و فرهنگی خاصی دارد.
این ژئوپارک به دلیل موقعیت راهبردی آن در خلیج فارس و به عنوان نمونه منطقه ای که در میان ژئوپارک های منطقه ی آسیای شرقی و ژئوپارک های اروپایی قرار گرفته، از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت در جنوب استان هرمزگان قرار دارد.