به گزارش وزارت بهداشت، احمد جنیدی روز شنبه افزود: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر دو روز بوده و از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه های آب آشامیدنی و گندزدایی آن که توسط ترکیبات کلر انجام می شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.
وی تاکید کرد: بررسی های انجام شده نیز نشان می دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت سه دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.
تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۶
تهران - ایرنا - رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بررسی های انجام شده نشان میدهد که تا کنون ویروس کرونا در هیچ یک از سامانههای آب آشامیدنی شناسایی نشده است.