به گزارش وزارت بهداشت، احمد جنیدی روز شنبه افزود: مطابق با نتایج مطالعات موجود حداکثر زمان بقای کرونا ویروس در آب خام تصفیه نشده حداکثر دو روز بوده و از سوی دیگر با توجه به اینکه این ویروس در برابر مواد گندزدا حساس است، بنابراین، فرایندهای معمول در تصفیه خانه های آب آشامیدنی و گندزدایی آن که توسط ترکیبات کلر انجام می شود به راحتی قادر به حذف این ویروس از آب شرب است.
وی تاکید کرد: بررسی های انجام شده نیز نشان می دهد که تا کنون کرونا ویروس در هیچ یک از سامانه های آب آشامیدنی شناسایی نشده است.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به هموطنان توصیه کرد: در صورت عدم دسترسی به منابع مطمئن آب شرب، با استفاده از روش های سالم سازی آب آشامیدنی از جمله جوشاندن (به مدت سه دقیقه از زمان جوش) یا افزودن محلول کلر ذخیره ۱ درصد به میزان ۳ الی ۷ قطره به یک لیتر آب، آن را سالم سازی کنید.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت:
ویروس کرونا در هیچ یک از سامانههای آب آشامیدنی شناسایی نشده است
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۲:۰۶
کد خبر:
83772350
تهران - ایرنا - رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بررسی های انجام شده نشان میدهد که تا کنون ویروس کرونا در هیچ یک از سامانههای آب آشامیدنی شناسایی نشده است.
اخبار مرتبط
-
سامانه دوم آبرسانی اصفهان؛ طرحی برای پیشگیری از بحران
اصفهان - ایرنا - كاهش شدید منابع آبی از یك سو و گره خوردن سرنوشت تامین آب شرب حدود پنج میلیون…
-
آب شرب شهری آذربایجانغربی از نمونه های با کیفیت در کشور است
ارومیه - ایرنا - مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری آذربایجان غربی گفت: کیفیت از مولفه های مهم…
نظر شما