علی دیانتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان ۱۵ هزار و ۷۶۹ هکتار مربوط به علفهای هرز « پهنبرگ» و ۲ هزار و ۲۱ هکتار نیز مربوط به علفهای هرز «کشیدهبرگ» است.
وی با بیان اینکه همچنین در چهار هزار و ۵۳۳ هکتار از مزارع جو این منطقه مبارزه با علفهای هرز در همین مدت انجام شده است، افزود: سه هزار و ۸۴۲ هکتار از این مزارع مربوط به علفهای هرز پهنبرگ و ۶۹۱ هکتار مربوط به علفهای هرز کشیدهبرگ است.
وی بیان کرد: در ۴۴۸ هکتار از مزارع گندم این شهرستان جهت مبارزه با بیماریهای گیاهی عملیات سمپاشی با قارچکشها انجام شده است.
مدیر جهاد کشاورزی میاندوآب با بیان اینکه در سههزار و ۸۳۲ هکتار از مزارع غلات میاندوآب با آفت سن مادر مبارزه شده است، گفت: از این میزان، سه هزار و ۳۲۵ هکتار مربوط به مزارع گندم و ۵۰۷ هکتار مربوط به مزارع جو است.
«دیانتی» با اشاره به اینکه در ۱۵۷ هکتار از مزارع کلزا نیز مبارزه با آفت «شته مومی» صورت گرفته است، اظهار داشت: مبارزه با علفهای هرز هر سال در اوایل بهار و قبل از رشد کامل گیاهان به صورت مکانیزه و با استفاده از سموم دفع آفات نباتی انجام میگیرد.
وی افزود: وجود علفهای هرز در مزارع علاوه بر این که به محصول خسارت وارد میکند، در هنگام خرید محصول تضمینی گندم نیز کشاورزان را با مشکل مواجه کرده و از ارزش محصول آنان که سهم مهمی در تحقق هدف خودکفایی در تولید گندم دارد، می کاهد.
در سال زراعی جاری، ۲۴ هزار و ۱۶۱ هکتار از زمینهای کشاورزی میاندوآب به زیر کشت گندم رفته است که از این میزان ۱۳ هزار و ۳۷۱ هکتار مربوط به گندم دیم و ۱۰ هزار و ۷۹۰ هکتار مربوط به گندم آبی است.
چهار هزار و ۶۵۴ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان نیز زیر کشت جو رفته است که سه هزار و ۴۱۶ هکتار مربوط به جو آبی و هزار و ۲۳۸ هکتار مربوط به جو دیم است.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است که سالانه بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان ۹۵۰ هزار تُن از آن تولید میشود.