ماموستا عبدالسلام امامی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: اعضای مجمع روحانیون این شهرستان همچنین میزان کفاره فدیه برای هر روز را نیز ۷۰ هزار ریال تعیین کردند.
وی با اشاره به اینکه این مبلغ حداقل زکات فطریه است، اضافه کرد: با توجه به اینکه زکات فطریه و کفاره فدیه به خانوادههای نیازمند پرداخت میشود مومنان توانمند و خانوادههایی که استطاعت مالی بیشتری دارند، میتوانند بیشتر از این مبلغ را به نیازمندان پرداخت کنند.
امام جمعه مهاباد اظهار داشت: پرداخت زکات فطریه واجب بوده و تنها مختص روزهداران نیست و افرادی که در ماه رمضان امسال به هر دلیل روزه نگرفتهاند نیز مکلف به پرداخت آن هستند.
ماموستا «امامی» گفت: فلسفه پرداخت زکات فطریه کمک به خانوادههای نیازمند و بیبضاعت جامعه است از این رو این کمکها باید قبل از عید سعید فطر پرداخت و به دست خانوادههای نیازمند برسد.
وی اضافه کرد: زکات فطریه براساس فقه «امام شافعی» باید سه کیلوگرم از قوت غالب مردم هر منطقه تعیین شود، اما برخی علمای دینی بر این باور هستند که این قوت به پول تبدیل شود و در اختیار نیازمندان قرار گیرد.
به گزارش ایرنا پرداخت زکات فطریه از واجبات دین مبین اسلام است که از لحظه غروب آخرین روز ماه مبارک رمضان بر هر مسلمان روزهداری واجب میشود و سرپرست خانواده باید برای خود و تمامی کسانی که نانخور او هستند، زکات فطره پرداخت کند.
زکات فطریه بهتر است به همسایگان و خویشاوندان نیازمند پرداخت شود.
مهاباد ۲۳۷ هزار نفر جمعیت دارد.