علیاصغر صبوحی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: از دهه سوم اردیبهشت ماه امسال و بعد از عید سعید فطر با وجود ممنوع بودن سفر و مسدود بودن مناطق تفریحی و گردشگری شاهد افزایش مبتلایان به کرونا هستیم.
به گفته وی هر چند عدهای پیش بینی میکردند با ورود جمعیت عشایری به ییلاق احتمال خطر ابتلا به کرونا بیشتر میشود اما باید گفت عشایر در کوه و بیابان کمترین تراکم ابتلا را دارند در حالی که مسافران و گردشگران از سایر شهرها و استانها به دلیل تراکم بالای جمعیت، پرریسکتر هستند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم با بیان اینکه ۱۳۱ نفر تا به امروز در این شهرستان به بیماری ناشناخته کووید ۱۹ مبتلا شدهاند، افزود: حدود نیمی از این بیماران در ۴۵ روز گذشته شناسایی وکرونا مثبت بودهاند.
وی بار دیگر تعطیلات آخر هفته و تقویمی را مشکل کنترل و مدیریت کرونا در این فصل عنوان کرد و از مردم سایر شهرها و استانها بویژه استانهای گرمسیری و بندری کشور خواست از سفر به سمیرم خودداری کنند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهرضا نیز با بیان اینکه تعداد بیماران بستری به علت کووید ۱۹ در یک هفته گذشته افزایش چهار برابری داشته است، اظهار داشت: هر ۲۴ ساعت ۱۰ تا ۱۲ بیمار جدید در این منطقه کرونا مثبت میشوند.
به گفته دکتر حجتالله تنهایی، از ابتدای شیوع این ویروس تا امروز بویژه بعد از تعیلات میانه خرداد ماه، ۴۲۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در شهرضا شناسایی شده و تحت درمان قرار گرفتهاند و همچنین ۲ هزار و ۷۶ تست کرونا و نمونه برداری ویروسی از افراد مشکوک گرفته شده است.
وی اشارهای نیز به فعالیتهای کمیته اطلاع رسانی شهرستان شهرضا در مبارزه با کرونا داشت و گفت: این کمیته با همکاری گروههای مستندساز در سه ماه اخیر ۳۵۰ مصاحبه، محتوای آموزشی و فتوکلیپ مرتبط با کرونا تولید کرده است.
بخش بهداشت و درمان منطقه سمیرم دارای ۳۶ خانه بهداشت، ۶ پایگاه سلامت روستایی، ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ و یک بیمارستان ۸۶ تختخوابی(بیمارستان سیدالشهدا) در کنار درمانگاه شهید پیرمرادیان سپاه این شهرستان است.
شهرستانهای سمیرم و شهرضا به ترتیب با ۹۰ و ۱۵۵ هزار جمعیت در ۱۶۰ و ۷۵ کیلومتری جنوب اصفهان واقع شدهاند.