علیاصغر صبوحی روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: همه پایگاههای مقاومت بسیج در هفت محله و حتی بافتهای قدیم این شهرستان در اجرای طرح حافظان و سفیران سلامت فعال شدند و مشارکت کردند.
وی خاطر نشان کرد: این گروه از بسیجیان بعد از سپری کردن مراحل آموزشی و توجیهی توسط کارشناسان شبکه بهداشت، بلوک به بلوک و خانه به خانه نسبت به غربالگری و شناسایی خانوارها در هر محله اقدام کردند.
به گفته وی، این اقدام کمک بزرگی به مجموعه بهداشت و درمان و همه اقشار روستایی، شهری و عشایری بود و آمار مبتلایان به بیماری کووید-۱۹ را کاهش داد.
مدیر شبکه بهداشت و درمان سمیرم ادامه داد: حدود ۲ ماه بود که شاهد جان باختن تعدادی از مبتلایان در هر ۴۸ ساعت بودیم که بعد از گذر از آن روزهای سخت، آمار و تعداد مبتلایان و فوتیها رو به کاهش گذاشت.
صبوحی با بیان اینکه با مرگ یک زن در روز گذشته، تعداد جان باختگان کرونایی سمیرم به ۸۰ نفر رسید، افزود: هر چند مدتی است وضعیت شهرستان به نسبت سابق بهتر شده است اما این موضوع نباید باعث شود شهروندان کرونا را دست کم گرفته و رعایت دستورالعملها را جدی نگیرند.
وی تصریح کرد: مهمترین خواسته ما دوری از تجمع و دورهمیهای خانوادگی در این شب های سرد زمستانی است زیرا بازگذاشتن دریچهها با توجه به سرمای هوا مقدور نیست.
یکهزار و ۸۴۰ نفر از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز در سمیرم به بیماری ناشناخته کووید-۱۹ مبتلا شدهاند.
بخش بهداشت و درمان منطقه سمیرم دارای ۳۶ خانه بهداشت، ۶ پایگاه سلامت روستایی، ۶ پایگاه اورژانس ۱۱۵ و یک بیمارستان ۸۶ تختخوابی(بیمارستان سیدالشهدا) در کنار درمانگاه شهید پیرمرادیان سپاه ناحیه این شهرستان است.
این شهرستان دارای حدود ۹۰ هزار تن جمعیت است و در ۱۶۰ کیلومتری جنوب اصفهان قرار گرفته است.
نظر شما