قدرت الله بیگلریفرد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا، بخش عمده تولید پساب تصفیه شده در سطح استان مربوط به شهرستانهای شهرکرد و بروجن به ترتیب به میزان ۴۵۰ و ۱۳۰ لیتر در ثانیه عنوان کرد و اظهار داشت:اکنون مطابق مصوبه وزارت نیرو، برنامهریزی لازم برای فروش ۱۰۰ لیتر در ثانیه پساب فاضلاب شهری در بروجن به صنایع، با هدف ارتقاء تصفیهخانه فاضلاب بروجن و توسعه شبکه فاضلاب شهری فرادنبه و سفیددشت انجام میشود.
به گفته وی، پساب فاضلاب بروجن در ۲ مرحله ارتقاء کیفی و کمی مطابق با استانداردهای زیست محیطی، تصفیه و در اختیار صنایع فولاد و دیگر صنایع متقاضی در منطقه قرار خواهد گرفت.
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب شهری چهارمحال و بختیاری، ظرفیت تولید پساب تصفیه شده در شهرهای فارسان را با ۱۰۰ لیتر، هفشجان ۴۰ لیتر، سامان۳۰ لیتر، جونقان۳۵ لیتر، بلداجی با ۱۵ لیتر در ثانیه عنوان و تاکید کرد: بخشی از آب مورد صنایع و فضای سبز در برخی شهرستانها از پساب تصفیهشده فاضلاب شهری استفاده میشود.
به گزارش ایرنا، هماینک بیش از یکهزار واحد صنعتی در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که بخش عمده شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی در شرق استان واقع شده است ، که دچار بحران کم آبی است.
میانگین اجرای شبکه جمعآوری فاضلاب شهری در کشور ۵۰ درصد است و هماینک بیش از ۶۲ درصد شهرهای چهارمحال و بختیاری به شبکه جمعآوری فاضلاب متصل است.