تهران-ایرنا- بسته‌های تحولی آموزش‌وپرورش در راستای اجرایی کردن سند تحول بنیادین، مربوط به هر حوزه تهیه، تدوین و در قالب کتاب منتشر و جهت اجرا به استان‌ها ابلاغ شد.

به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، در راستای تلاش‌ها برای تحقق سند تحول بنیادین، بسته‌های تحولی که کار تهیه و تدوین آنها از ماه‌های اخیر آغاز شده بود پس از اتمام در قالب یک کتاب  منتشر و جهت اجرا در مدارس به استان‌ها ابلاغ شد.

بر این اساس، در این کتاب که با عنوان" بسته‌های اجرایی تحول‌آفرین " منتشرشده است برنامه‌های تفصیلی هر یک از حوزه‌های ستادی در خصوص نحوه اجرای سند تحول بنیادین است.

مدرسه خوانا، هر دانش‌آموز حداقل یک مهارت، مهارت محوری و سمپاد، کیفیت‌بخشی به اجرای برنامه ویژه مدرسه(بوم)، هر دانش‌آموز یک نقش اجتماعی، کنترل وزن و چاقی در دانش آموزان، ارتقای مهارت‌های روانی اجتماعی دانش آموزان، طرح آجر به آجر، مدرسه انطباقی و مداخلات به هنگام طلایی، بالندگی نیروی انسانی، استقرار نظام مکان‌یابی مدارس، پیوند سوادآموزی و زندگی از عناوین این کتاب ۲۷۷ صفحه‌ای را تشکیل می‌دهد.

باز مهندسی شبکه ملی رشد، مدرسه کانون تربیتی محله، مدرسه پژوهنده، پایش و ارزیابی ملی نظام آموزش‌وپرورش، مسکن معلمان، طرح آشتی با آموزش(آبا)، شبکه مدارس صلح و دوستی جهان اسلام(آیسسکو)، طرح تابان، توسعه مدارس هیئت ‌امنایی، تربیت‌معلم چند ساحتی و چند مهارتی، تربیت و توانمندسازی مدیران، ارزیابی، پالایش و تنقیح قوانین و مقررات و شبکه آموزشی دانش آموزان(شاد) از دیگر عناوین این کتاب است.

سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش به‌عنوان قانون مادر برای ایجاد تحولات اساسی و بنیادی در فرآیند تعلیم و تربیت دانش آموزان، در دستور کار نظام آموزش‌وپرورش قرار دارد  حاوی هشت هدف کلان، ۲۳ هدف علمیاتی و۱۳۱ راه‌کار اجرایی است که در قالب برنامه‌های اجرایی ۶ زیر نظام (زیرنظام راهبری و مدیریت، زیرنظام تربیت‌معلم و تأمین منابع انسانی، زیر نظام برنامه‌های درسی و تربیتی) زیرنظام تأمین و تخصیص منابع مالی، زیرنظام پژوهش و ارزشیابی، زیرنظام تأمین فضا، تجهیزات و فناوری، متجلی شده است.