علی صفایی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: این اقدام در ادامه تجهیز خانههای ورزش روستایی و مناطق محروم استان انجام گرفت و شمار این اماکن ورزشی را به ۴۱۰ باب رساند.
وی اضافه کرد: هدف از راهاندازی و تجهیز خانههای ورزش در مناطق روستایی و کم برخوردار، تشویق بیشتر ساکنان به فعالیتهای ورزشی، کاهش آسیبهای اجتماعی و فقر حرکتی، حضور خانوادهها در کنار هم به بهانه ورزش و استعدادیابی در بین افراد مستعد و معرفی به تیمهای استانی و حتی ملی است.
دبیر هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی اصفهان خاطرنشان کرد: تخته تاتامی، میز تنیس روی میز، دارت، میز شطرنج، فوتبال رومیز، توپ و تور والیبال و توپ و دروازه گل کوچک از جمله وسایل ورزشی است که برای تجهیز این خانهها اختصاص مییابد.
صفایی با اشاره به اینکه هر خانه ورزش روستایی و مناطق محروم حدود ۱۰۰ متر مربع مساحت دارد، گفت: تجهیز این اماکن با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان و بسیج ورزشکاران انجام و برای هر یک بالغ بر ۱۵ میلیون تومان هزینه میشود.
وی تصریح کرد: به غیر موارد یاد شده وجود خانههای ورزش روستایی در راستای زنده نگه داشتن بازیهای بومی و محلی و ترویج آن نقش ویژهای دارد و نباید فراموش کرد که این بازیها بخشی از فرهنگ و آداب و رسوم ما را تشکیل میدهد.
براساس نتایج سرشماری ۹۵، جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر متشکل از یک میلیون و ۶۰۸ خانوار است که از این تعداد ۱۹۶ هزار خانوار روستایی هستند.
سرانه ورزشی استان اصفهان اکنون به ۰.۴۶ متر مربع به ازای هر نفر رسیده که در مقایسه با سال آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید در سال ۹۲، حدود ۵۳ درصد رشد داشته است.
استان اصفهان بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی دارد.
تاکنون افزون بر ۲ هزار و ۴۰۰ بازی بومی محلی در کشور شناسایی شده است.