علی صفایی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهارداشت: برای هر یک از این خانههای ورزش روستایی بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال هزینه شده و میز شطرنج، تاتامی، میز تنیس روی میز، دارت و فوتبال دستی برای آنها اختصاص یافته است.
وی اضافه کرد: خانههای تجهیز شده در شهرستانهای تیران و کرون، مبارکه، دهاقان، گلپایگان، خوانسار، خور و بیابانک، اصفهان، لنجان، فریدن و فریدونشهر قرار دارند.
دبیر هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی اصفهان با اشاره به همکاری سایر نهادها برای تخصیص فضای مورد نیاز در مناطق روستایی افزود: در عین حال تامین هزینه تجهیز این ۳۳ باب خانه ورزش روستایی در استان با همکاری اداره کل ورزش و جوانان و ستاد مبارزه با مواد مخدر انجام میگیرد.
صفایی میانگین مساحت هر خانه ورزش روستایی را حدود ۱۰۰ متر مربع اعلام کرد و ادامه داد: توسعه ورزش در مناطق روستایی و کم برخوردار نقش شایانی در کاهش مشکلات فیزیکی و از سوی دیگر آسیبهای اجتماعی دارد و ما آن را بعنوان یک راهبرد مد نظر قرار دادهایم.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون افزون بر ۵۰۰ خانه ورزش روستایی در استان اصفهان راه اندازی شده است و امیدواریم با تامین اعتبارات کافی سال به سال به تعداد این اماکن ورزشی اضافه کنیم.
دبیر هیات ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی اصفهان بر اهمیت توجه به حاشیه شهرها و مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: افراد مستعد در روستاها و شهرهای دور افتاده بسیارند اما شناسایی و پرورش آنان نیازمند برنامه ریزی و اجرای طرح های مداوم و موثر است.
بر اساس نتایج سرشماری سال ۹۵، جمعیت استان اصفهان پنج میلیون و ۱۲۰ هزار و ۸۵۰ نفر متشکل از یک میلیون و ۶۰۸ خانوار است که از این تعداد ۱۹۶ هزار خانوار روستایی هستند.
این استان بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته و یک هزار و ۷۰۰ باشگاه ورزشی دارد.
سرانه ورزشی در استان اصفهان اکنون به بیش از ۰.۴۶ مترمربع رسیده که در مقایسه با سال آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید در سال ۹۲، حدود ۵۳ درصد رشد داشته است.
هر ساله از ۲۶ مهر ماه هفته تربیت بدنی و ورزش در کشور آغاز میشود که در یک هفته برنامههای مختلف فرهنگی و ورزشی در اقصی نقاط کشور به اجرا در میآید.
نظر شما