به گزارش ایرنا مهمانان این نشست فرهنگی که با عنوان «مسائل و چشم انداز آموزش زبان فارسی در ژاپن» در اینستاگرام برگزار می شود دکتر «بهنام جاهد زاده» استاد رسمی مطالعات ایران شناسی دانشگاه اوساکای ژاپن و دکتر «حسین دیوسالار» رایزن فرهنگی سفارت ایران در ژاپن و نماینده بنیاد سعدی هستند دکتر الهام حدادی کارشناس معاونت امور بین الملل بنیاد سعدی هم این نشست را مدیریت می کند.
از آثار تالیفی و پژوهشی بهنام جاهد زاده از مهمانان این نشست می توان به ترجمه دو مجموعه شعر معاصر ژاپن به فارسی، تالیف مشترک کتاب آموزش زبان فارسی برای ژاپنی زبانان و گردآوری مجموعه انشاءهای فارسی آموزان دانشگاه اوساکا با عنوان «من زبان فارسی را دوست دارم» اشاره کرد.
جاهد زاده دارای بالاترین مدرک توانایی زبان ژاپنی و مسلط به زبان انگلیسی و ترکی استانبولی و آشنا به زبان های عربی و فرانسه است او چند مقاله و یک تز دکتری با عنوان" مقایسه تطبیقی هم پایه سازی جملات در زبان ژاپنی و فارسی" در حوزه زبان شناسی مقایسه ای و آموزش زبان فارسی تالیف کرده است.
این برنامه روز چهارشنبه ۲۵ تیرماه از ساعت ۱۵:۳۰ به وقت توکیو (۱۱ صبح به وقت تهران) در فضای اجتماعی اینستاگرام بنیاد سعدی به صورت زنده برگزار می شود علاقه مندان می توانند با ورود به آدرس @saadifoundation در این گفت و گو مشارکت کنند.
رایزنی فرهنگی سفارت ایران در ژاپن علاوه بر برگزاری این نشست، به عنوان نماینده بنیاد سعدی تلاش می کند بر اساس دستورالعمل های اجرایی و آموزشی و کتاب های ارائه شده از سوی این بنیاد، اقدامات لازم در راستای گسترش زبان فارسی را انجام دهد به طوری که در همین راستا شاهد رشد ۱۰۰ درصدی حضور فارسی آموزان در دوره های مرتبط هستیم.
رایزنی فرهنگی همچنین به منظور تشویق فارسی آموزان ژاپنی، برنامه های دیگری را نیز اجرا کرده است که از جمله آن می توان به برگزاری دو دوره مسابقه یادداشت نویسی با موضوع ایران اشاره کرد.
دومین مسابقه یادداشت نویسی اینترنتی با موضوع "ایران" و در محورهای فرهنگ و تمدن ایرانی، مردم ایران، زبان فارسی، خاطره سفر به ایران، روابط فرهنگی و تاریخی ایران و ژاپن برگزار شد که قرار است نفرات برتر ۱۰ مرداد معرفی شوند.