به گزارش روز سه شنبه ایرنا از اداره كل روابط عمومی و اطلاعرسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، رایزن فرهنگی ایران در ژاپن در جمع فارسی آموزان ژاپنی كه برای اولین بار در این دوره شركت كرده اند گفت: زبان فارسی یكی از زیباترین و جذابترین زبانها و دارای ظرایف فراوانی است و علاقه مندان فراوانی را در جهان به سوی خود جلب كرده است.
'حسین دیوسالار' با اشاره به جایگاه زبان فارسی در جهان افزود: كمتر زبانی را میتوان یافت كه به اندازه زبان فارسی و به زیباترین شكل، وجوه اخلاقی، عرفانی، عشق، نوعدوستی و موضوعات متنوع اجتماعی و فرهنگی را بیان كند.
دیوسالار در ادامه با اشاره به نام برخی شخصیتهای بزرگ در طول تاریخ كه در غنای این زبان كوشیدهاند، گفت: در سابقه فرهنگ و تمدن ایرانی، شخصیتهای بینظیر تاریخی همچون مولانا، سعدی، فردوسی، حافظ و امروز هم شاعران و نویسندگان مطرحی را میتوان مشاهده كرد كه در غنای این زبان كوشیدهاند و آثار آنان به زبانهای مختلف ترجمه و در دسترس علاقه مندان قرار گرفته و هر مخاطبی را مجذوب خود كرده است.
وی همچنین با اشاره به وجود شخصیتهای برجسته ایرانشناس، اسلامشناس و متخصصان زبان و ادبیات فارسی در ژاپن افزود: بسیار خرسندیم كه علاقه مندان به فرهنگ دو كشور در زمینه مطالعات مرتبط با ایران، اسلام و زبان و ادبیات فارسی در ژاپن، موجب گسترش تعاملات و ارتباطات دو كشور بزرگ در دو سامانه شرق و غرب آسیا شدهاند و همواره قدردان این زحمات هستیم.
رایزن فرهنگی كشورمان در ژاپن ضمن ابراز خرسندی از حضور دانشآموزان زبان فارسی و تقدیر از خانم تسونادا كه در زمینه تنظیم برنامهها و مسئولیت برگزاری این دورهها تلاش میكند، اظهار امیدواری كرد تا زبانآموزان بتوانند با همت و تلاش و نیز همكاری هر چه بیشتر اساتید، در زمینه آشنایی هر چه بهتر و دقیقتر با زبان فارسی موفق باشند.
در این دوره آموزشی كه در سه سطح و هشت كلاس آموزشی طراحی شده است 75 زبان آموز و علاقه مند به زبان فارسی حضور دارند.
سه استاد، مسئولیت آموزش علاقه مندان به یادگیری زبان و ادبیات فارسی را به عهده دارند.
**آساق**1904**
پكن - ایرنا - هفتمین دوره آموزش زبان فارسی در توكیو، به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در ژاپن و با همكاری بنیاد سعدی، آغاز شد.