محمد حسن عظیم عراقی عصر دوشنبه درنشست ویدئو کنفرانسی با موضوع اوقات فراغت دانش آموزان استثنایی هرمزگان افزود: در راستای طرح اوقات فراغت نیز، این سازمان درهفته دوبار تولید محتوای الکترونیکی را در پایگاههای اوقات فراغت بارگذاری میکند.
وی ادامه داد: پایگاههای اوقات فراغت باید مبتنی بر ظرفیتهای هر منطقه، ترویج هنرهای بومی و نیز امکانات موجود هر شهرستان، برنامه ریزی خود را انجام دهند.
۱۳ پایگاه اوقات فراغت دانش آموزان با نیارهای ویژه هرمزگان آغاز بکارکرد
رییس اداره آموزش و پرورش استثنایی هرمزگان گفت:۱۳ پایگاه اوقات فراغت تابستانی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه از امروز دوشنبه فعالیت خود را به صورت مجازی در استان آغاز کرد.
شهباز بارانی بنوئی افزود: این پایگاهها در قالب ۲۸ کلاس مهارتی در هرمزگان تشکیل شده که بیش از ۲۴۰ دانش آموز استثنایی را پوشش خواهدداد.
وی ادامه داد: دانش آموزان در این پایگاههای اوقات فراغت، آموزشهای لازم مهارتی، دینی، فرهنگی، هنری، ورزشی و حتی آموزش بورس ویژه دانش آموزان متوسطه دوم را فرا خواهند گرفت.
تعداد دانش آموزان با نیازهای ویژه درهرمزگان هم اکنون بیش از سه هزار و ۳۳۰ نفر است که در مهرماه امسال(۹۹-۱۴۰۰) ۱۷۰ نفر به این تعداد افزوده میشود.
۷۰ درصد دانش آموزان هرمزگان جزو برنامه شاد هستند
مدیرکل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: در شرایط سخت شیوع ویروس کرونا، در کمترین زمان ممکن آموزش از حضوری به مجازی تبدیل شد و گستره شبکه شاد روز به روز افزایش مییابد به گونهای که هم اکنون نزدیک به ۷۰ درصد دانش آموزان و تمامی فرهنگیان این استان جزو برنامه شاد هستند.
موسی دادی زاده سرخایی افزود: معلمان، مدیران و تمامی فرهنگیان در راستای تحقق شعار« آموزش تعطیل شدنی نیست» زحمات بسیاری را متحمل شدند و برگ زرینی در تاریخ آموزش وپرورش را برجای گذاشتند.
دادی زاده ادامه داد: اینکه آموزش وپرورش در شرایط و تجربه ای مختلف دارای برنامههای آموزشی مختلف ومتنوعی است، نشانگر عظمت، اقتدار و قدرت سیستم آموزش وپرورش کشور است.