آغاز برنامه‌های تابستانی دانش‌آموزان استثنایی از ۲۱ تیرماه

تهران- ایرنا- رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: برنامه‌های تابستانی هفت هزار دانش‌آموز با نیازهای ویژه از شنبه آینده ( ۲۱ تیر۹۹) آغاز می‌شود.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه هیات دولت، آموزش و پرورش را به استفاده از امکانات فضای مجازی در ایام تابستان در راستای آموزش و تقویت دانش‌آموزان توصیه کرد و از مسوولان این وزارتخانه خواست در این ایام که دانش‌آموزان فراغت و فرصت دارند از امکاناتی که در فضای مجازی به وجود آمده است برای تکمیل آموزش‌هایی که دانش‌آموزان در سال گذشته داشتند و همچنین پُرکردن ساعات فراغت و تقویت خودمراقبتی و مهارت آنها در شرایط فعلی استفاده کنند.

همچنین محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش‌وپرورش اعلام کرد: یکی از ظرفیت‌های خوبی که در شبکه شاد ایجاد شده فعالیت ۳۰ هزار پایگاه اوقات فراغت است و از این بستر بهترین آموزش‌های مربیان در دسترس همه دانش‌آموزان قرار می‌گیرد.

بر این اساس هم معاونت های مختلف آموزش و پرورش و هم مراکز غیردولتی درصدد هستند که برای تداوم آموزش دانش آموزان و همچنین اوقات فراغت آنها اقدام کنند.

سید جواد حسینی رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی درباره برنامه‌های تابستانی دانش‌آموزان اظهار داشت: در بستر شبکه شاد ظرفیتی ایجاد شده که همه مدارس در صورتی که متقاضی داشته باشند،  بتوانند به نوعی به پایگاه اوقات فراغت مجازی تبدیل شوند.

وی با یادآوری این که در هر استان یک پایگاه اوقات فراغت پشتیبان برای دانش آموزان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: از زمانی که برنامه‌های تابستانی دانش‌آموزان آغاز شود، در ابتدا و پایان هر هفته هشت محتوا، یعنی ۱۶ محتوا در هر هفته تولید می‌شود.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین گفت: کل اوقات فراغت دانش‌آموزان ۶ هفته است، از این رو فایل‌هایی با محتواهای مناسب برای آنها در شبکه شاد بارگزاری می شود.

حسینی ادامه داد: در مناطقی که وضعیت شیوع ویروس کرونا بهتر باشد، برنامه‌های اوقات فراغت حضوری هم در حوزه‌های هنری، دینی، ورزشی  در رشته‌های مختلف در این پایگاه‌ها فعال خواهد شد.

وی تصریح کرد: دانش آموزان استثنایی در ایام تابستان علاوه بر بهره مندی از این امکانات با ثبت‌نام در سامانه همگام می توانند از خدمات اوقات فراغت مدارس نیز استفاده کنند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی یادآور شد: همه برنامه‌های تلویزیونی که در حال حاضر از صدا و سیما پخش می‌شود، دانش آموزان استثنایی به جز ناشنوایان هم می توانند استفاده کنند، اما بخشی از دانش آموزان استثنایی که ناشنوا هستند، بدون زبان اشاره یا زیرنویس نمی‌توانند از این برنامه‌ها استفاده لازم را داشته باشند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha