شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با انتقاد از نبود اهتمام جدی در اجرای مصوبات ستاد کرونا، آنها را لازم الاجرا دانست و گفت: اجرا نکردن این مصوبات به منزله تخلف اداری است و مسوولان و متولیانی که در این زمینه اهتمام جدی نداشته باشند، به هیات تخلفات اداری معرفی می‌شوند.

اقبال عباسی روز سه‌شنبه در جلسه ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا افزود: تایید یا رد کوتاهی و قصور و یا اجرا نکردن این مصوبات، با رای و نظر کمیته تخلفات اداری مشخص می‌شود.

وی، از برپایی چادر در پارک‌ها و بوستانها از سوی مسافران و گردشگران انتقاد کرد و آن را خلاف مصوبات ستاد مقابله با شیوع کرونای استان دانست و گفت: در حالی که یکی از مهمترین مصوبات ستاد استانی مقابله با کرونا، ممانعت از برپایی چادر مسافران در پارک‌ها و فضای سبز استان بوده است اما بازرسی‌های صورت گرفته طی روزهای اخیر از پارک لاله شهرکرد حاکی از برپایی چادرهای مسافران بوده است.

عباسی تصریح کرد: حراست از سلامت مردم موضوعی است که باید با جدیت لازم پیگیری شود و با هر نهاد و مسوولی که در این خصوص کوتاهی کند به شدت برخورد می‌شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری متولی تصمیم‌گیری در خصوص اقامه نماز جمعه در مناطق مختلف استان را دانشگاه علوم پزشکی اعلام کرد و گفت: با بررسی شرایط موجود و وضعیت استان در خصوص شیوع ویروس کرونا تصمیم‌گیری و اطلاع‌رسانی می‌شود.

عباسی خاطر نشان کرد: تمامی مراکز درمانی بخش خصوصی و دولتی استان نیز تابع تصمیم دانشگاه علوم پزشکی هستند و چنانچه نیاز به بستری بیماران کرونایی در هر یک از مراکز درمانی استان باشد، آن مرکز درمانی موظف به همکاری است.

وی با تاکید بر نظارت بیشتر بر نحوه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در استان، افزود: چنانچه مصوبه و تصمیمی در ستاد به تایید برسد، همگان موظف به اجرای آن هستند از همین رو باید تیم‌های نظارتی به شکل جدی‌تر موارد تخلف را شناسایی و گزارش دهند.

داوود مومنی، معاون شهرداری شهرکرد نیز در خصوص ممانعت از برپایی چادر در پارک‌های شهر از فعال بودن ۲ اکیپ نظارتی خبر داد و گفت: به سبب کم بودن تعداد بازرسان، امکان استقرار دائم این نیروهای نظارتی در پارک‌ها وجود ندارد و به محض خروج تیم‌های بازرسی، مسافران اقدام به برپایی چادر می‌کنند.

به گزارش ایرنا،بنا بر اعلام مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، روند شیوع ویروس کرونا در این استان در مقایسه با سایر استانهای کشور در وضعیت بهتری قرار دارد اما در مقایسه با ماه‌های گذشته روند شیوع از شدت بیشتری برخوردار شده و نیازمند اعمال محدودیت و همراهی بیشتر مسئولان و مردم است.

ویروس کرونا که منجر به بیماری کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.