سمیرا خلیل نژادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، تصریح کرد: رهگیری اشتغال یکی از طرحهای مهم و کلیدی سازمان فنی و حرفه ای است که در ایجاد روحیه امید در کارآموزان و رفع موانع اشتغال نقش بهسزایی دارد.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته از تعداد یکهزار و ۳۸۴ نفر آموزش دیده مهارتی در این مجموعه، ۸۰۴ نفر در حوزه های مشاغل خانگی، صنعت و کارآفرینی در حال فعالیت در بازار کار هستند.
خلیل نژادی افزود: رهگیری وضعیت اشتغال مهارت آموختگان از جمله برنامه های سند راهبردی مهارت و فناوری است که با هدف ایجاد بانک اطلاعاتی کلیه مهارت آموختگان قبول شده در مراکز آموزش فنی و حرفه ای دولتی صورت می گیرد.
وی به ضرورت مهارت آموزی و نقش مهارت بر بازار اشتغال اشاره کرد و گفت: در حال حاضر شرایط حاکم بر جامعه نشان میدهد که نظام آموزشی توانایی تامین نیازهای بازار کار را از نظر تامین نیروی کار ماهر ندارد.
وی ادامه داد: با وجود گامها و تلاش هایی که تاکنون در نظامهای آموزش و پرورش و مراکز دانشگاهی صورت پذیرفته است، همچنان جای خالی مهارت به چشم می آید.
خلیل نژادی اضافه کرد: سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور با رویکرد کلی، شروع به بسترسازی برای استقرار نظام جامع مهارت با استفاده از اسناد و قوانین بالادستی کرده است و افکار مردم جامعه را از تمرکز صرف و افکار عمومی را از آموزش آکادمی به سوی مهارت آموزی و جذب در بازار کار تغییر داده است.
وی افزود: مهارت آموزی از ضرورت های جامعه و پل ارتباطی بین دانشگاهها و بازار کار به شمار میآید.
رییس مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان گفت: با توجه به شرایط ایام کرونا، ۳۱ هزار و ۵۲۷ نفر ساعت از خدمات مجازی و حضوری این مرکز با رعایت پروتکلهای بهداشتی بهرهمند شدند.
مرکز فنی و حرفهای خواهران دامغان دارای هشت کارگاه آموزشی صنایع چوب، صنایع دستی، صنایع غذایی، رایانه، هنرهای نمایشی، هنرهای تجسمی، صنایع بافت، طراحی و دوخت است که در ۶۴ حرفه فعال، آماده ارائه خدمت به همشهریان است.