به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری رسمی اردن (پترا)، «عبدالله دوم» در این نشست افزود: ما همچنان به راه حل ۲ کشوری که به اشغالگری اسرائیل پایان میدهد و به تشکیل کشور مستقل فلسطینی بر اساس مرزهای سال ۱۹۶۷، معتقدیم.
وی ادامه داد: نشست امروز ما، بسیار مهم است به ویژه در شرایط خاصی که منطقه و جهان شاهد آن است.
شاه اردن اضافه کرد: وقوع سریع وقایع در منطقه ما و دخالت برخی طرفهای خارجی، هماهنگی و اقدام مشترک را ایجاب میکند.
عبدالله دوم بیان کرد: امنیت غذایی، بزرگترین چالش سال ۲۰۲۱ خواهد بود و نیاز است که تلاشهای خود را متحد کنیم و به فکر راه حلهایی برای این موضوع باشیم.
شاه اردن در پایان خطاب به نخست وزیر عراق و رییس جمهوری مصر تأکید کرد: حضور شما امروز در کنار من برای مشورت، هماهنگی و همکاریهای فی ما بین ماههای آینده، مایه خرسندی اینجانب است.
عبدالله دوم پیش از این نشست با مصطفی الکاظمی گفت وگو کرده بود و دو طرف در این دیدار درباره روابط دوجانبه عراق و اردن، مهمترین پروندههای مشترک و تحولات منطقه گفت وگو کردند.
در نشست امان، همکاریهای اقتصادی و مشارکت میان سه کشور و همچنین افزایش سرمایه گذاری و روابط تجاری مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
بر اساس این بیانیه، حاضران در نشست سه جانبه امان درباره مسائل منطقهای و موضوعهایی که به امنیت و ثبات در منطقه کمک میکند، گفت و گو و تبادل نظر کردند.
نخستین نشست سهجانبه سران این کشورها در مارس ۲۰۱۹ (فروردین ۹۸) در قاهره و دومین آن نیز سپتامبر ۲۰۱۹ (شهریور ۹۸) در نیویورک آمریکا برگزار شده بود.
نشست قاهره بر همکاری اقتصادی میان سه کشور و توسعه و گسترش مناطق صنعتی مشترک و همکاری در بخشهای انرژی، تأسیسات زیربنایی و بازسازی متمرکز بود.
اما در نشست نیویورک سه رهبر عرب بر اهمیت دستیابی ملت فلسطین به تمام حقوق مشروع خود و در مقدمه آن تشکیل یک کشور مستقل به مرکزیت قدس شرقی و در چارچوب راهحل تشکیل ۲ کشور مستقل تأکید کردند.