سمنان- ایرنا- رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان گفت: ۵۷۷ واحد صنعتی با پیشرفت فیزیکی پنج تا ۹۹ درصد در استان با سرمایه‌گذاری ۶۲ هزار میلیارد ریال در دست احداث است.

به گزارش ایرنا، علی تشنه‌دل روز سه‌شنبه در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان در سالن یادگار امام استانداری افزود: با اتمام این طرح‌ها بیش از ۱۹ هزار و ۶۰۰ نفر مشغول به کار می‌شوند.

رییس‌ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه داد: ۱۰۹ فقره از مجموع این ۵۷۷ طرح تولیدی با اعتباری بالغ بر ۱۲ هزار میلیارد ریال در دست اجرا است و بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی ابرازداشت:  ۲ هزار و ۸۴۶ جواز صنعتی در استان صادر شده که پنج درصد از جوازهای صنعتی کشور است و از این حیث استان رتبه هشتم را در کشور دارد.

تشنه‌دل بیان کرد: یک هزار و ۶۹۷ واحد صنعتی و صنایع معدنی با سرمایه‌گذاری بیش از ۵۹ هزار میلیارد ریال و  اشتغال‌آفرینی برای ۴۹ هزار و ۸۷۲ نفر در استان سمنان مستقر است.

رییس‌ سازمان صنعت، معدن و تجارت استان سمنان ادامه  داد: واحدهای تولیدی استان برای دریافت ۳۷ هزار و ۲۰۸ میلیارد ریال تسهیلات رونق تولید سال ۹۸ به بانکهای عامل معرفی شد که ۳۱۶ واحد متعلق به بخش صنعت و ۵۳۰ واحد مربوط به بخش کشاورزی است.

تشنه‌دل ابرازداشت: ۱۴۷ واحد تولیدی و صنعتی بالغ بر ۱۱ هزار و ۵۷۸ میلیارد ریال تسهیلات دریافت کرد.

به گزارش ایرنا، در جلسات قبلی کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان سمنان مشکلات  یک هزار و ۱۰۹ واحد تولیدی استان مورد بررسی قرار گرفت و برای رفع موانع موجود، ۲ هزار و ۳۹۸ مصوبه به تصویب اعضای کارگروه رسید.
 
از مصوبات کارگروه، ۲۹ درصد مربوط به تعیین تکلیف بانکی، ۱۶ درصد تامین اجتماعی،  ۱۵ درصد زیربنایی، ۱۴ درصد مالیاتی ، ۱۱ درصد تامین مالی و ۱۳ درصد سایر است و ۷۳ درصد مصوبات اجرایی شد.

استان سمنان در پرداخت تسهیلات رونق ۹۸ در بخش رونق تولید رتبه پنجم و در تبصره ۱۸ رتبه سوم کشوری را داراست.

در این نشست مشکلات ۱۵ واحد تولیدی استان بررسی شد.

در این جلسه،آخرین ابلاغیه‌ها و آئین نامه‌های دریافتی در خصوص رونق تولید و رفع موانع تولید، مشکلات برخی واحدهای تولیدی استان، گزارش لیست مصوبات تسهیلات رونق تولید و پایش تسهیلات توسط سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت و جهاد کشاورزی،عملکرد بانک‌های عامل استان در خصوص عقد قرارداد و پرداخت تسهیلات از محل تسهیلات رونق تولید و بند الف تبصره ۱۸ در بخش‌های صنعتی، معدنی و کشاورزی بحث و تبادل نظر شد.