به گزارش ایرنا، حجت اسلام عبدالرضا پورذهبی روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی دبیران ستاد امر به معروف و نهی از منکر این استان اظهار داشت: اخلاص عمل آمر به معروف و ناهی از منکر کننده حرف اول را میزند و با اتکا به این اصل مهم، میتوان تاثیر گذاری بیشتری بر روی افراد داشت.
وی اضافه کرد: باید تلاش کرد این فریضه به یک گفتمان در جامعه تبدیل شود که تحقق این هدف نیازمند ظرفیت سازی، فرهنگ سازی، پشتیبانی و روش شناسی و به روز رسانی نحوه عمل فعالان این عرصه است.
بیش از ۲۸ هزار آمر به معروف در کردستان فعالیت دارند
دبیر شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر کردستان نیز در این همایش گفت: تاکنون ۲۸ هزار و ۴۱۲ نفر آمر به معروف و ناهی از منکر در این استان پس از آموزشهای لازم برای اجرای این فریضه الهی واجب ساماندهی شدهاند.
محمود الله مرادی اظهار داشت: این تعداد افراد در تمام شهرستانهای استان سازمان دهی شده و مشمول قانون اجرای امر به معروف و نهی از منکر هستند.
وی اضافه کرد: این افراد سازماندهی شده در بخشهای مختلف از ۶ هزار و ۴۵۰ نفر یادآور این ستاد در بین دانشآموزان، ۶ هزار و ۴۲۰ نفر طلایه دار معلم، ۶ هزار و ۴۰۰ طلایه دار محلات، سه هزار و ۴۳ طلایه دار ساکن در روستاها است.
دبیر ستاد امربه معروف و نهی از منکر کردستان یادآور شد: دیگر افراد ساماندهی شده در این ستاد شامل ۶۲۶ نفر در حوزه اصناف، ۱۹۰ نفر نیروی نظامی و ۲۲۱ نفر شاغلین دستگاه قضایی (عمدتا قضات) و ۲ هزار نفر نیز در سایر بخشها هستند.
الله مرادی افزود: هم اکنون یک هزار و ۸۰۰ شورای مخصوص دانش آموزان و ۸۵۰ شورای ویژه مدارس در استان تشکیل شده همچنین این ستاد چهار دوره آموزشی ویژه مربیگری با جامعه هدف مربیان امر و به معروف و نهی از منکر شهرستانها نیز برگزار کرده است.
امر به معروف و نهی از منکر ستادی مردمی است
دبیر شورای هماهنگی امر به معروف و نهی از منکر کردستان تاکید کرد: این ستاد پشتیبان مردم بوده و به همین دلیل اجزای اصلی تشکیل دهنده آن نیز خود مردم هستند لذا نگرش به اداره و فرهنگ سازی امر به معروف و نهی از منکر در جامعه با اتکا به مردم بوده و از توان اقشار در این ارتباط استفاده خواهیم کرد.