نماینده ولی فقیه در کردستان: مدارا با مردم در شرایط کنونی اصل اساسی مدیریت است

سنندج - ایرنا - نماینده ولی ‌فقیه در کردستان گفت: در شرایطی که مردم در فشار اقتصادی قرار داشته و شرایط سخت کرونایی را نیز متحمل هستند، مسوولان به عنوان یک اصل اساسی مدیریتی با اخلاق خوب با آنها مدارا کنند.

به گزارش ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در دیدار شهردار و اعضای شورای شهر سنندج اظهار داشت: همه باید به فکر انجام کارهای بهتر و بیشتر برای مردمی باشیم که با وجود همه مشکلات همیشه حامی و پشتیبان نظام اسلامی بوده‌اند.

وی با بیان اینکه کردستان بواسطه  مردم با فرهنگی که دارد، محروم نیست، اضافه کرد: محروم معرفی کردن این استان بار منفی دارد و برازنده مردمی نیست که با نجابت، کم توقعی، دوستدار اهل بیت(ع) بوده و پای نظام اسلامی و انقلاب خود در برابر هجمه دشمنان ایستاده‌اند.

نماینده ولی فقیه در کردستان پایبندی مردم این استان به نظام اسلامی را خاری در چشم دشمنان دانست و افزود: زبان مردم با وجود همه مشکلات اقتصادی و فشارها در بیان گلایه‌ها تلخ نبوده و به حق است لذا این مردم مستحق توجه و خدمات بیشتر هستند.

وی با اشاربه فرمایش رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه مسوولان در هر جا که کار می‌کنند آنجا را مرکز دنیا بدانند، یادآور شد: خدمت به مردم بالاترین ارزش است و همه باید پایبند به این اصل باشیم که به ولی نعمتان جامعه خدمت بی منت کنیم.

حجت الاسلام پورذهبی بر لزوم ساماندهی معضلاتی مانند بیکاری، ازدواج و گرانی بعنوان مشکلات ملموس جامعه تاکید کرد و گفت: برخی مسائل کف جامعه دست مسوولان نیست و شرایط به آن دامن می‌زند از جمله سختی‌های مربوط به شیوع ویروس کرونا که برخی کسب و کارها را دچار رکود کرد اما اخلاق خوب و بدور از تکبر مسوولان در برخورد با مردم کمترین چیزی است که در این شرایط با پایبندی به آن می توانیم هوای آنها را داشته باشیم.

نماینده ولی فقیه در کردستان با اشاره به اهمیت نقش شوراها در خدمات رسانی به مردم تاکید کرد: یکی از مهمترین اقدامات نهاد شورایی بر همین اساس استوار است که منتخب مردم باید در خدمت آنها باشد و سعی کند در چارچوب شرح وظایف قانونی مشکلات شان را بر طرف نماید.

حجت‌الاسلام پورذهبی یادآور شد: مسوولان اگر با نگاه مقدس خدمت رسانی به مردم به امور آنها توجه کنند کاری ارزنده با اجر،  ثواب و معنویت بالایی خواهد بود و قطعا رضایت ولی نعمتان را فراهم می‌کنند.

شهردار سنندج هم در این نشست از مردم کردستان بعنوان مردمی با فرهنگ و با اصلت نام برد و گفت: با همه کاستی‌ها این استان، در آرامش و امنیت پایدار قرار دارد.
حشمت‌الله صیدی به تعامل مناسب بین شورای اسلامی و شهرداری در دوره پنجم اشاره کرد و اظهار داشت: با تعامل مناسب در حوزه عمرانی و فرهنگی کارهای مناسبی در استان انجام گرفته است.
وی با اشاره به سرمایه گذاری خارجی انجام گرفته یا مشارکت سرمایه گذاری از اقلیم کردستان عراق در این شهر افزود: قرار است طرحی به وسعت ۶۰ هزار مترمربع با هدف جابجایی بازار تاناکورا انجام شود.
شهردار سنندج اضافه کرد: این دوره از شهرداری تنها دوره‌ای است که استخدام نیرو نداشته و از ۲ هزار و ۲۰۰ نیروی شهرداری در طول این دوره ۲۰۰ نفر بازنشسته شده‌اند.
رییس شورای اسلامی شهر سنندج هم با اشاره به برخی محرومیت‌های استان کردستان در بخش های عمرانی و رفاهی اظهار داشت: کردستان از جمله استان‌های کشور است که بیشترین حاشیه‌نشینی را دارد و از سویی بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی در آن زیاد به چشم می‌خورد.
غریب سجادی افزود: با وجود کارهای خوب و مثبتی که توسط شهرداری انجام شده اما هنوز مشکلاتی وجود دارد که در طول زمان انباشته شده است.
وی افزود: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب بر فرهنگی بودن کردستان، باید از این ظرفیت برای توسعه بیشتر استفاده کرد.
رییس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر سنندج هم با اشاره به نبود مدیریت یکپارچه شهری در کشور، همکاری همه دستگاه‌های اجرایی برای پیشبرد امور شهر را الزامی دنست و گفت: شهرداران بخاطر اختیارات ناکافی نمی‌توانند بسیاری از مشکلات را حل کنند.

مجید شاه‌ویسی به طلب ۲۴ هکتاری شهرداری از راه و شهرسازی کردستان اشاره کرد و افزود: ۳۰ درصد مساحت شهر اوقافی است و برای اجرای برنامه‌های سازنده در شهر نیازمند تعامل بیشتر با این دستگاه‌ها هستیم ولی در حال حاضر بیشترین معضل را با همین دستگاه‌ها داریم.
وی اضافه کرد: برای ساماندهی دستفروشان، دستگاه‌های اجرایی تعامل لازم را نداشتند و برای همین این پدیده همچنان در شهر مشهود است.
رییس کمیسیون سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر سنندج هم اظهار داشت: اعتبارات شهرداری سنندج در سال ۹۵ حدود ۱۰۰ میلیارد تومان بود که سرانه هر شهروند ۲۰۰ هزار تومان می‌شد و در مقایسه با شهرهای دیگر عدد ناچیزی به شمار می‌رفت و در این ارتباط سنندج در رده ۵۰ کشوری قرار داشت.
ارسطو گویلی افزود: این اعتبار سال گذشته با رشد ۵ برابری به ۴۸۰ میلیارد تومان رسید و سرانه هم به یک میلیون و ۶۳ هزار تومان افزایش یافت تا رتبه سنندج به رده ۱۲ ارتقا یابد.
وی دخالت ناکارآمد راه و شهر سازی را عاملی دانست که برخی شهرک‌های نوساز سنندج از جمله بهاران در رده کم برخوردار محسوب شود و یادآور شد: این در حالی است که بهاران باید در زمره شهرک‌های با امکانات مناسب قرار می گرفت.
گویلی تاکید کرد: با همه مشکلات اقتصادی شهر سنندج مانند یک کارگاه عمرانی است و ساخت و ساز در همه جای آن به چشم می‌خورد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha