اقبال عباسی روز سهشنبه در ششمین جلسه شورای آموزش و پرورش استان افزود: در برخی از مناطق روستایی استان به خصوص منطقه دیناران، کلاس درس و مدرسه وجود ندارد و باید برای ارزیابی بیشتر در این مناطق حضور پیدا کنیم.
وی با اشاره به اهمیت توجه به رفع محرومیت در این مناطق به خصوص محرومیت آموزشی و برقراری عدالت آموزشی، گفت: مدیران آموزشی باید با حضور میدانی در این مناطق بتوانند، زمینه احداث مدرسه و تامین امکانات آموزشی برای دانشآموزان را فراهم کنند.
به گفته وی، در این منطقه کمترین امکانات وجود دارد و مقرر شد با حضور مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، راه و شهرسازی، زیرساخت و ارتباطات در این منطقه حاضر و مشکلات آموزش و پرورش و همچنین توسعه این منطقه بررسی شود.
عباسی با اشاره به اهمیت بحث سواد و سوادآموزی در جامعه گفت: استفاده از آگاهی برای زندگی شخصی مصداق سواد است.
به گفته وی، باید جایگاه آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت برای مردم نهادینه شود تا مردم با اختیارات، وظایف و امکانات آموزش و پرورش آشنا شوند و همه کاستیها متوجه آموزش و پرورش تلقی نشود.
عباسی با اشاره به اهمیت بحث صدور مدرکالمثنی برای مدرک تحصیلی گفت: هرچه صدور مدرک تحصیلی گرانتر باشد مردم در حفظ و حراست آن تلاش بیتری خواهند داشت و باید برای صدور گواهی المثنی مدرک تحصیلی هزینه متناسب در نظر گرفته شود.
به گزارش ایرنا، در سال تحصیلی جدید بیش از ۲۱۰ هزار دانشآموز در مطقع تحصیلی مختلف در۲ هزار و ۹۰۰ فضای آموزشی استان مشغول تحصیل هستند.