شهرکرد- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای محدودیت‌های ۲ هفته‌ای آذرماه، تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در این استان را در حدود ۲۵ درصد کاهش داد.

مجید شیرانی روز چهارشنبه در نشست ستاد استانی مقابله با شیوع کرونا افزود: اعمال محدودیت‌ها آذرماه با آثار و دستاوردهای مثبتی در استان همراه بوده است، به این صورت که در هفته‌های پایانی آبان ماه شاهد رشد فزاینده کرونا در استان بودیم اما در روزهای اخیر شیب صعودی متوقف شده است و شیب شیوع روند نزولی به خود گرفته است.

وی در ادامه با اشاره به تغییر وضعیت برخی شهرستان‌های استان از وضعیت قرمز به نارنجی، تصریح کرد: با تاثیر محدودیت‌های کرونایی در استان، هم‌اینک شهرستان‌های شهرکرد، فارسان، بروجن، لردگان، خانمیرزا و اردل در وضعیت نارنجی، شهرستانهای کوهرنگ و بن در وضعیت زرد و شهرستان‌های کیار و سامان در وضعیت قرمز قرار گرفتند.

شیرانی به ترتیب شهرستان‌های کیار، فارسان، شهرکرد، سامان، بروجن، اردل، لردگان، خانمیرزا، بن و کوهرنگ را دارای بیشترین شیوع کرونا به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت اعلام کرد و گفت: اگر چه محدودیت‌های ۲ هفته‌ای آذرماه برای چهار شهرستان قرمز استان تا روز شنبه ۱۶ آذر ادامه دارد اما برای شهرستان‌های سامان و کیار که به تازگی قرمز اعلام شده‌اند محدودیت‌ها از روز ۱۲ آذرماه شروع می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری از انجام ۵۴ هزار و ۷۶۴ نمونه‌گیری از بیماران بستری و سرپایی استان از ابتدای شیوع تاکنون خبر داد و گفت: از این تعداد ۲۰ هزار و ۴۰۴ مورد مثبت بوده است و ۶۳۸ نفر نیز جان خود را بر اثر ابتلا به این ویروس از دست دادند.

شیرانی درصد مرگ و میر و درصد بهبودی در استان را به ترتیب سه و ۷۵ درصد اعلام کرد و افزود: این در حالی است که این ۲ نرخ در کشور به ترتیب پنج درصد و ۶۹.۴ درصد است.

وی از ورود تست‌های سریع به استان از روز  سه شنبه یازدهم آذرماه خبر داد و گفت: این تست‌ها در ابتدا به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیرانی همچنین از اعمال محدودیت‌های جدید هوشمند در استان از روز شنبه خبر داد و افزود: این محدودیت‌های هوشمند و هدفمند به این صورت است که افراد مبتلا به کرونا ایزوله و نزدیکان آنها به مدت یک تا ۲ هفته قرنطینه می‌شوند.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

برچسب‌ها