سنندج - ایرنا - همزمان با روز جهانی خاک، عملیات بیولوژیک توسعه جنگل‌های استان کردستان در ۲ هزار هکتار از مناطق و عرصه‌های طبیعی با حضور استاندار و جمعی از مسوولان اجرایی به صورت نمادین در اراضی روستای ماموخ علیا آغاز شد.

به گزارش ایرنا، این آیین همزمان با سراسر کشور و به یاد شهید محسن فخری‌زاده و شهدای سلامت استان کردستان به صورت نمادین با حضور بهمن مرادنیا در ۴۳۰ هکتار مراتع روستای ماموخ علیا از توابع شهرستان سنندج برگزار شد.
استاندار کردستان در این آیین، جنگل‌کاری را کاری ارزشمند دانست و اظهار داشت: قرار است نهالکاری در ۲ هزار هکتار اراضی ملی و طبیعی استان انجام شود که تاثیر قابل توجهی در توسعه اقتصادی و حفظ آب و خاک منطقه خواهد داشت.
بهمن مرادنیا با بیان اینکه امکان جنگل‌کاری در هشت هزار هکتار اراضی استان وجود دارد، افزود: از مردم می‌خواهیم برای غرس نهال ثمردار و جنگلی تلاش دو چندانی داشته باشند تا حوزه‌های بیشتری از استان جنگل‌کاری شده و صنایع چوب نیز توسعه پیدا کند.
وی به آغاز اجرای جنگل‌کاری در ۴۳۰ هکتار از اراضی روستای ماموخ علیا نیز اشاره کرد و یادآور شد: بطور قطع توسعه جنگل‌ در کردستان جدا از صرفه اقتصادی، توسعه صنایع چوب را نیز بدنبال خواهد داشت.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان نیز در این آیین با بیان اینکه سهم استان از غنی‌سازی و احیای جنگل ۲ هزار هکتار بود که ۷۰۰ هکتار آن مربوط به زراعت چوب است، گفت: در راستای مصوبات اقتصاد مقاومتی قرار است نهال صنوبر تحویل بهره‌برداران و متقاضیان داده شود تا اسفند در این ۷۰۰ هکتار غرس شود.
سعدی نقشبندی یکی از اهداف این طرح را احیا و غنی‌سازی و توسعه جنگل‌های استان و مراتعی که دچار حریق شده‌اند، اعلام کرد و افزود: جنگل‌کاری در ۵۰۰ هکتار از اراضی روستای آرندان نیز توسط اهالی روستا در حال انجام است البته در کنار آن،  زراعت چوب هم می‌تواند نجات دهنده جنگل باشد.