فاطمه آیرم روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۱۰ هزار و ۵۳۳ راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه ماکو با نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح شد که ۹ هزار و ۱۱۳ راس از این تعداد را دام سبک و یک هزار و ۴۲۰ راس را دام سنگین تشکیل میداد.
وی ادامه داد: کشتارگاه ماکو نیمهصنعتی و مشابه کشتارگاههای دهه ۷۰ کشورهای اروپایی است و پس از کشتار، لاشههای دام به مدت ۱۸ ساعت در سردخانه ۲ تا چهار درجه سانتیگرادی نگهداری و با استفاده از خودرو یخچالدار بین مراکز عرضه تحت نظارت اداره دامپزشکی توزیع میشود.
وی در ادامه با قدردانی از همراهی شهروندان در استفاده از گوشت قرمز سالم و دارای نشان دامپزشکی اضافه کرد: مردم میتوانند هرگونه تخلف بهداشتی را در این خصوص به شبکه دامپزشکی اطلاع دهند.
به گزارش ایرنا، به نظر می رسد که افزایش قیمت مرغ در بازار باعث افزایش تمایل مردم به استفاده بیشتر از گوشت قرمز در سال جاری شده است.
ماکو با بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به لحاظ جغرافیایی در داخل محدوده منطقه آزاد ماکو قرار دارد.