مهاباد- ایرنا- رییس دادگستری میاندوآب‌ با بیان اینکه باید پیشگیری از وقوع جرم در جامعه باید جدی گرفته شود، گفت: نیاز است نخبگان، اندیشمندان و استادان حوزه و دانشگاه در رابطه با پیشگیری از وقوع جرایم در جامعه ورود پیدا کنند.

حجت‌الاسلام گل‌حسینی روز چهارشنبه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم با موضوع "خشونت" اظهار داشت: بررسی و تطبیق آمارها نشان می‌دهد که امسال جرایم خشونت در میاندوآب نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش یافته که لازمه کاهش آن فرهنگ‌سازی توسط صاحبان خرد و اندیشه است.

 وی افزود: ورود ۷۰ هزار پرونده به محاکم قضایی این شهرستان در طول یک سال زنگ خطر و تلنگری به نخبگان و اندیشمندان جامعه است تا عزم خود را در جهت حل این موضوعات معطوف کنند.

رییس دادگستری میاندوآب‌ اضافه کرد: امسال این شهرستان در زمینه ایجاد صلح و سازش در هفت پرونده منجر به قتل، رتبه نخست استانی و ممتاز کشوری را به خود اختصاص داده است.

حجت‌الاسلام گل‌حسینی با بیان اینکه ایجاد صلح و سازش در پرونده‌های اساسی در این شهرستان نویدبخش این موضوع است که در اثر تبلیغات، فرهنگ‌سازی و استفاده از اندیشه‌ نخبگان می‌تواند بیشتر از این به موفقیت منجر شود، گفت: با تهیه فیلم‌های کوتاه، انیمیشن و پخش آنها از طریق رسانه‌ها، صدا و سیما و شبکه های اجتماعی می توان موجبات کاهش آسیب‌ها و جرایمی مانند خشونت را فراهم ساخت.

وی با بیان اینکه همچنین میاندوآب‌ در سال گذشته با گرفتن رضایت اولیای دم در ۱۲ پرونده منجر به قتل رتبه نخست استانی را کسب و حایز رتبه ممتاز کشوری شد، افزود: این موفقیت‌ها مرهون تلاش همکاران شورای حل اختلاف شعبه ۱۲، وساطت ریش‌سفیدان و افراد ذی‌نفوذ در جلب رضایت اولیای دم برای گذشت از اجرای حکم است.

در ادامه این جلسه اجرای مصوبات جلسه قبلی بررسی و هر یک از اعضای جلسه نکته نظرات خود را در رابطه با موضوع خشونت ارایه دادند.

میاندوآب از شهرهای جنوبی آذربایجان غربی است.