به گزارش ایرنا، سید محمد صادق رضویان روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: بندکشی دیوارها و هرهها، برچیدن فرش کف ناهمگون با معماری مسجد شامل سنگ لاشه و قلوهسنگ و جمعآوری بستر خاکی برای اجرای کف فرش از جمله فعالیتهای انجام شده برای مرمت بافت تاریخی فرومد است.
وی ادامه داد: کففرش آجری، هرهچینی با آجر سنتی با هدف ساماندهی فضای اطراف مسجد و سایر اقدامات متناسب با طرح تهیه شده مبتنی بر ساماندهی و مرمت بافت تاریخی فرومد در این مرحله اجرا شده است.
رضویان با اشاره به اینکه فرومد روستای هدف گردشگری واقع در بخش مرکزی شهرستان میامی است، تصریح کرد: این منطقه دارای بناهای زیبای تاریخی کم نظیری است.
مسوول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان میامی اظهار داشت: این روستا که در ۱۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهرستان میامی قرار دارد از نظر معماری تاریخی قابل توجه بوده و آیینهای زیبا و مردمان خونگرم دارد .
رضویان با اشاره به اینکه مسجد جامع فرومد، آرامگاه ابن یمین فرومدی، آرامگاه شیخ حسن جوری، قلعههای قدیمی و طبیعت زیبا از جمله جاذبههای قابل توجه است، افزود: فرومد از مهمترین پایگاههای شیعه در دوره ایلخانی و بهعنوان مرکز نهضت سربداران است.
بزرگترین مجموعه کاروانسرای ایران در شهرستان میامی قرار دارد.، وجود ۱۰ کاروانسرا و محوطه تاریخی و جاذبههای طبیعی بخش کالپوش، فرصت بسیار مناسبی برای جذب گردشگران در این منطقه است.
این شهرستان ۵۸ اثر ثبت شده در فهرست میراث باستانی کشور دارد، و واقع شدن آن در مسیر راه تهران - مشهد شرایط بسیار مناسبی را برای بازدید گردشگران فراهم میکند.
شهرستان میامی با حدود ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.