عباس قنبری عدیوی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا با اشاره به نامنویسی بیش از ۱۰۰ پژوهشگر و محقق در پایگاه اینترنتی همایش ملی ایرانشناسی استانها با محوریت «تاریخ، فرهنگ و هنر استان چهارمحال و بختیاری» افزود: فرصت ارسال مقالات تا ۳۰ بهمن تمدید شده است و با توجه به اینکه محدودیتی برای ارسال مقالات در نظر گرفته نشده است، پیشبینی میشود تعداد آثار دریافتی تا پایان مهلت تعیینشده، افزایش یابد.
وی باستانشناسی و تاریخ استان چهارمحال و بختیاری را یکی از سه محور این همایش عنوان و تصریح کرد: پژوهشگران میتوانند در این بخش آثار خود را با موضوعات جغرافیای تاریخی، وجوه تسمیه، باستانشناسی، تاریخ استان و بناها و آثار و اشیاء باستانی و تاریخی استان به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
قنبری از جغرافیای طبیعی، شهری و روستایی و عشایری، اقتصاد و مشاغل و شیوه معیشت و همچنین بازار و بازارچههای چهارمحال و بختیاری به عنوان موضوعات در نظر گرفته شده در محور جغرافیای استان نام برد.
وی یادآور شد: در محور فرهنگی این همایش نیز مقالات و آثار با موضوعات تعلیم و تربیت و مراکز علمی، مراکز فرهنگی، گویش، ادبیات و ادبیات عامه، آداب و رسوم، آیینها و مراسم محلی، صنایع و هنرهای دستی، ورزش، بازیهای بومی و محلی و سرگرمیهای خاص، اماکن مذهبی و آیینی و مفاخر و مشاهیر پذیرفته میشود.
رییس بنیاد ایرانشناسی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: مقالات برتر این همایش علاوه بر چاپ در تعدادی از مجلات معتبر علمی در پایگاههای سیویلیکا، SID، ISC نمایه خواهند شد.
قنبری ایجاد فرصت علمی برای پژوهشگران حوزه علوم انسانی بهمنظور مطالعه و تحقیق پیرامون تمدن و فرهنگ چهارمحال و بختیاری و شناسایی و معرفی جدیدترین یافتههای پژوهشی حوزه استان را از اهداف این همایش دانست و افزود: آیین اختتامیه همایش ملی ایرانشناسی استانها ۱۸ اسفند امسال برگزار میشود و علاقهمندان میتوانند این برنامه را به صورت زنده از رادیو فرهنگ دنبال کنند.
به گزارش ایرنا، راهنما و شیوهنامه نگارش مقالات، تقویم همایش و نحوه نامنویسی و شرکت در همایش ایرانشناسی استانها در پایگاه اینترنتی HTTP:PROVINCE.IRANOLOGY.IR منتشر شده است.