به گزارش ایرنا، حجتالاسلام جلیل محبی زنجانی روز چهارشنبه در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: رسانه میتواند جامعه به ویژه مسوولان را امر به معروف و نهی از منکر کنند و نقش خود را در راستای اصلاح اجتماع و پیشبرد کشور در بخشهای مختلف با قدرت نقش خود را ایفا کنند.
وی بر لزوم استفاده از ظرفیت رسانه برای جلوگیری از بروز فساد در کشور تاکید کرد و افزود: اگر خبرنگاران بتوانند در چارچوبهای دینی در زمینه فریضه امر به معروف و نهی از منکر عمل کنند، مطالب کذب نگویند و تهمت نزنند، در واقع صاحب شغلی الهی هستند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با بیان اینکه مردم ولی و صاحب کشور هستند، اضافه کرد: اگر همه مردم و اقشار مختلف در فریضه امر به معروف و نهی از منکر مشارکت نداشته باشند و از این مهم حذف شوند، مشارکت آنان در امر حکومتداری نیز به حداقل خواهد رسید.
حجتالاسلام محبی زنجانی با اشاره به اینکه امر به معروف و نهی از منکر در طول تاریخ ابزاری برای جلوگیری از منکرات در جامعه بوده است، اظهار داشت: بزرگترین نهی از منکر را در قرن اخیر امام راحل انجام داد و با کمک مردم، حکومت فاسد و طاغوت را کنار گذاشت و حکومتی را بر مبنای دین و آموزههای دینی بنا نهاد که به صلاح جامعه و در راستای اجرای فرایض اسلامی است.
وی با بیان اینکه ائمه و بزرگان دینی از جمله حضرت فاطمه زهرا (س) بزرگترین آمران به معروف و ناهیان از منکر بودند، اظهار داشت: امام حسین(ع) با نثار خون خود برای از ارزش های دینی دفاع کرد و برای احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر با تمام وجود گام برداشت.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر یادآور شد: در تاریخ اسلامی در زمینه امر به معروف خیلی کم به امور جزیی پرداخته شده و این فریضه بیشتر برای مقابله با ظلم و کجروی بکار گرفته شده که امروز باید در تمام زمینهها و امور زندگی مورد توجه قرار گیرد.
حجتالاسلام محبی زنجانی تاکید کرد: کردستان از استانهای پیشرو در ستاد امر به معروف و نهی از منکر بوده و اقدامات بسیار خوبی در بخشهای مختلف اجتماعی و رسانهای صورت گرفته و این استان جزو رتبه های بالای ستادهای استانی است.