به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام جلیل محبی در مراسم امضای تفاهم نامه «همکاری با قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی» با اشاره به پیوند میان فعالیتهای اجتماعی و مبارزه با فساد و رفع منکرات از جامعه گفت: ما از شما در ادامه مسیر فعالیت هایتان انتظار داریم که هر فعالیتی را با نام امر به معروف و نهی از منکر انجام دهید، چرا که کمترین فایده آن این است که یک واجب از واجبات الهی احیاء شده و نیز چارچوبهای دینی به فعالیتهای اجتماعی که حدود شرعی را رعایت نمیکنند، به نحوی تزریق و تحمیل میشود.
وی بر ضرورت استفاده از ظرفیت گروههای جهادی در راستای مبارزه با مفاسد اقتصادی تأکید کرد و گفت: با دو ابزار و رویکرد مبارزه سیستمی و اصلاح ساختارها میتوانیم جلوی مفاسد در کشور را بگیریم.
محبی ادامه داد: ما باید مطالبهگری در امر به معروف و نهی از منکر را به سمتی ببریم که مردم متوجه این نکته شوند که برای ریشه کنی فساد در کشور نیاز است تا جلوی فساد گرفته شود.
داود گودرزی، دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور نیز با مهم خواندن احیای این فریضه الهی در جامعه افزود: مطالبهگری اصل و اساس کار ما در راه مبارزه با مفاسد اقتصادی است و در این راه همیشه مبنا را امر به معروف و نهی از منکر میدانیم و همواره به دنبال اجرای این فریضه الهی هستیم.
وی با اشاره به تجمیع ظرفیت های موجود در قرارگاههای استانی گفت: این ظرفیت میتواند زمینهساز وقوع همکاری خوب با ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور در زمینه برآورد عملکرد ستادهای استانی در تعریف وظایف و مأموریتهای محوله به آنها شود.
گودرزی ادامه داد: ما چندین گلوگاه فساد را شناسایی کردهایم که از جمله آنها میتوان به مسأله شفافیت، تعارض منافع، خلأ قانونی، نظارت و ضرورت سامانههای الکترونیکی اشاره کرد.
دبیر قرارگاه ملی مبارزه با مفاسد اقتصادی کشور با اشاره به اینکه تمامی اقشار و اصناف میتوانند عضو قرارگاه مبارزه با مفاسد شوند، تصریح کرد: رویکرد ما پیشگیری از فساد است و برای اینکه بتوانیم جلوی فساد در کشور را بگیریم، باید رویکرد مبارزه سیستمی با فساد و اصلاح ساختارها را در پیش بگیریم.
وی افزود: با هدایت مطالبهگری در جهت صحیح خود و امر به معروف و نهی از منکر، مردم متوجه این نکته میشوند که تنها راه ریشهکنی فساد، پیشگیری از فساد است.
نظر شما