حسن جعفری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۶۴ هزار تن گوشت قرمز ظرف این مدت در خراسان رضوی تولید شد و این استان رتبه نخست تولید آن را در سطح کشور کسب کرد.
وی ادامه داد: خراسان رضوی همچنین در این مدت با ۳.۵ درصد رشد نسبت به پارسال ۸۹۳ هزار تن شیر تولید کرد و در این حوزه رتبه سوم کشور را به دست آورد.
معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی به دیگر تولیدات استان ظرف امسال اشاره و بیان کرد: امسال ۱۲۷ هزار تن گوشت مرغ و ۱۰۲ هزار تن تخممرغ در خراسان رضوی تولید و عرضه شده است.
وی گفت: خراسان رضوی هماینک در تولید گوشت مرغ رتبه پنجم و در تولید تخممرغ جایگاه چهارم را در میان استانهای سراسر کشور دارد.
جعفری افزود: بر این اساس خراسان رضوی در حوزه تولید مواد پروتیینی جزو استانهای مهم و قطب کشوری محسوب میشود.
وی گفت: حجم قابل توجه تولید گوشت قرمز، مرغ و تخممرغ توسط دامپروران و پرورشدهندگان طیور در خراسان رضوی، موجب تولید مازاد مصرف داخلی استان و صدور این مواد مهم غذایی از خراسان رضوی به دیگر استانهای کشور شده است.
هفت میلیون و ۸۰۰ هزار راس دام سبک، ۳۴۱ هزار راس دام سنگین و ۱۰ هزار و ۵۰۲ نفر شتر در خراسان رضوی وجود دارد.
هزار و ۴۰۰ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت هر دوره ۲۶ میلیون قطعه در خراسان رضوی فعالیت دارند.
حجم مصرف روزانه گوشت مرغ در استان شش میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی ۴۲۰ تن است.