۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۲۸
کد خبرنگار: 2923
کد خبر: 84196146
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تولید گوشت مرغ در تایباد افزایش یافت

۴ بهمن ۱۳۹۹، ۱۷:۲۸
کد خبر: 84196146
تولید گوشت مرغ در تایباد افزایش یافت

مشهد- ایرنا- تولید گوشت مرغ در مرغداریهای فعال تایباد در شرق خراسان رضوی از ابتدای امسال تاکنون نسبت به مدت مشابه پارسال هشت درصد افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون یک میلیون و ۸۳۹ هزار و ۴۶۰ قطعه جوجه در مرغداری های این شهرستان پرورش یافته اند.

محمد میری با اشاره به وجود ۲۷ مرغداری در این شهرستان ادامه داد: از این تعداد در حال حاضر ۲۵ واحد فعال است که ظرفیت کل هر دوره در آنها ۵۹۱ هزار قطعه می‌باشد.

وی گفت: سالانه بطور متوسط سه دوره جوجه ریزی در مرغداری‌های تایباد انجام می‌شود و به طور میانگین در هر سال افزون بر چهار هزار و ۲۹۴ تن گوشت مرغ در این منطقه تولید می‌گردد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد افزود: هر دوره جوجه ریزی ۴۵ تا ۵۰ روز طول می‌کشد که در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه ریزی واحدهای مرغداری برای دوره بعد صادر می‌شود و با فعال شدن سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور، تمام فرایند مراحل پرورش شامل جوجه ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت می‌گردد.
وی ادامه داد: با توجه به نبود کشتارگاه طیور در این شهرستان مرغ های پرورش یافته برای کشتار به سایر کشتارگاه‌های استان ارسال و بخشی از آنها وارد چرخه مصرف در شهرستان تایباد می‌شود.

میری گفت: این تعداد مرغداری زمینه اشتغال افزون بر ۱۲۰ نفر را به صورت مستقیم در این شهرستان فراهم کرده است.

وی افزود: نبود بیماری‌های حاد و واگیردار طیور و بهبود مدیریت بهداشتی از مهمترین دلایل افزایش جوجه ریزی در این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد ادامه داد: اجرای سیستم مراقبت فعال و غیر فعال از واحدهای مرغداری شهرستان، صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی، نظارت بر فاصله زمان جوجه ریزی، نظارت بر واکسن و واکسیناسیون در واحدهای مرغداری از جمله اقدامات دامپزشکی برای پیشگیری از بیماری‌های طیور است.

وی به پرورش مرغ ایرانی نژاد "آرین" اشاره کرد و گفت: امسال برای اولین بار تولید مرغ با نژاد ایرانی در ۲ واحد صنعتی بخش میان ولایت این شهرستان در حال انجام است.
میری افزود: این نژاد مرغ گوشتی از سوی متخصصین داخلی کشور اصلاح نژاد شده و در حال حاضر در این ۲ واحد ۶۰ هزار قطعه در هر دوره ۴۰ روزه پرورش داده می‌شوند.
وی با بیان اینکه در طول دوره پرورش این مرغ ها، کارشناسان دامپزشکی در سه مرحله اقدام به نمونه گیری می‌کنند ادامه داد: در صورتی که نتایج آزمایش‌های انجام شده نشان از نبود هرگونه آنتی بیوتیک در بدن مرغ‌ها باشد، مجوز عرضه صادر می‌گردد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: پیش‌بینی می‌شود در پایان هر دوره افزون بر ۱۰۰ تن مرغ گوشتی "آرین" بدون آنتی بیوتیک در این واحدهای صنعتی تولید و روانه بازار مصرف شود، تامین نهاده های یارانه ای، خرید تضمینی گوشت مرغ تولید شده و تخفیفات بیمه ای از مهمترین خدمات ارائه شده به پرورش دهندگان مرغ نژاد ایرانی "آرین" می باشد.

شهرستان ۱۳۸ هزار نفری تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha