همدان- ایرنا- رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: خطر مصرف شیرینی تنها وجود قند و شکر در آن نیست بلکه روغن های جامد به کار رفته در تهیه و پخت آن نیز بسیار برای بدن مضر است.

آرزو کاوه ئی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه در زمان پخت بیشتر شیرینی ها از کره و روغن جامد استفاده می شود که خطرات بسیار زیادی دارد گفت: روغن جامد می توانند سبب التهاب های عروقی شده و مشکلات قلبی برای افراد ایجاد کند.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان، غلظت خون، پرفشاری خون، افزایش فشار خون و شیوع سرطان را از دیگر آثار منفی مصرف شیرینی به علت استفاده از روغن جامد در تهیه آن دانست.

وی همچنین افزایش وزن را از دیگر مضرات مصرف شیرینی دانست چراکه روغن، قند و شکر به عنوان مواد اولیه تهیه شیرینی از کالری بالایی برخوردار بوده بنابراین شیرینی نیز به علت داشتن کالری زیاد سبب اضافه وزن می شود.

وی یکی دیگر از مضرات مصرف زیاد شیرین را ابتلا به دیابت دانست و اضافه کرد: مصرف این مواد سبب افزایش قند خون و مستعد شدن افراد برای ابتلا به دیابت شده و می تواند قند خون را بالا برده و افراد را به مرحله پیش دیابت برساند.

 رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: تداوم مصرف شیرینی همچنین مواد مغذی موجود در بدن را کاهش می دهد یعنی به دنبال مصرف شیرینی، اشتهای افراد برای خوردن غذا کاهش یافته بنابراین بدن نمی تواند دیگر مواد غذایی حاوی مواد مغذی را دریافت کند.

کاوه ئی با توصیه به شهروندان برای محدودکردن مصرف شیرینی در زندگی و رژیم غذایی روزانه افزود: در صورت مصرف شیرینی بهتر است همزمان با آن میوه، خیار یا حتی ۲ برگ کاهو استفاده کرد چرا که میوه و انواع صیفی می تواند به شدت از عوارض روغن هایی که در پخت شیرینی ها به کار رفته کم کند و از این طریق می توان علاوه بر مصرف شیرینی عوارض آن را در بدن نیز کاهش داد.