غلامرضا قائدامینی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: از این تعداد چهار مورد تخلف احتکار به ارزش ۱۳۰ میلیون تومان و یک مورد تخلف عرضه خارج از شبکه به ارزش ۳۰ میلیون تومان بوده است.
وی با بیان اینکه این تخلفات به سبب شایعاتی در خصوص افزایش قیمت سیمان بوده است، تصریح کرد: این در حالی است که تناسب بین عرضه و تقاضا نیز برهم خورده است و در روزهای اخیر با افزایش شدید تقاضا روبرو بودهایم.
وی با اشاره به تولید روزانه ۲ هزار تن سیمان در استان، اظهار داشت: این در حالی است که نیاز روزانه استان به سیمان بین یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ تن است که با این حساب نباید کمبودی در بازار استان وجود داشته باشد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، کمبود سیمان در استانهای همجوار را از دیگر علل بازار عرضه کمتر سیمان در استان برشمرد و گفت: کارخانههای سیمان در استانهای همجوار با ظرفیت کمتری تولید دارند و همین موضوع سبب شده تا تقاضای خارج از استان نیز در روزهای اخیر افزایش یابد.
قائدامینی با تاکید بر اینکه از عرضه سیمان به خارج از استان جلوگیری میشود، تصریح کرد: در همین راستا صدور بارنامه حمل سیمان به خارج از استان ممنوع اعلام شده است.
وی با اشاره به تشدید بازرسیها بر بازار سیمان در ۲ شیفت صبح و بعدازظهر خاطرنشان کرد: نظارتها هم بر مراکز عمدهفروشی و هم واحدهای خردهفروشیها انجام میگیرد.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای یک کارخانه سیمان است که تولیدات این کارخانه علاوهبر نیاز داخل به کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.