غلامرضا قائدامینی روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: با تصمیم ستاد استانی کرونا مبنی بر اعمال محدودیتهای مناطق قرمز شیوع کرونا، از روز سهشنبه ۱۷ فروردین نظارتها بر بازار و اصناف تشدید شد.
وی از انجام بیش از چهار هزار و ۶۰۰ مورد بازرسی طی روزهای اخیر از بازار استان خبر داد و گفت: در این بازرسیها، ۸۰ پرونده تخلف برای واحدهای صنفی که پروتکلها را رعایت نمیکردند تشکیل و ۴۵ مورد نیز اخطار پلمب صادر شد.
قائدامینی با بیان اینکه نظارت بر بازار در۲ نوبت صبح و بعدازظهر انجام میگیرد، تصریح کرد: گشتهای مشترک با حضور کارشناسان شبکه بهداشت، بازرسان سازمان صمت، اتاق اصناف، همیاران قرارگاه ۱۷ ربیع و اماکن نیروی انتظامی انجام میگیرد.
معاون نظارت، بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه بسیاری از اصناف استان در رعایت محدودیتها همراهی مطلوبی دارند، افزود: اصنافی که محدودیتها را رعایت نکنند به مدت ۲ هفته پلمب میشوند.
قائدامینی در ادامه از نظارت بر توزیع کالاهای اساسی ویژه ماه مبارک رمضان نیز خبر داد و گفت: این نظارتها از هفته گذشته در استان آغاز شد و بر نحوه عرضه کالاهایی نظیر برنج، روغن، گوشت، شکر و شیرینی و سبزی انجام میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: این نظارتها بر عمدهفروشیها، خردهفروشیها و فروشگاههای زنجیرهای طی گشتهای مشترک با تعزیرات حکومتی، بازرسان صمت و قرارگاه ۱۷ ربیع انجام میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای۴۳ هزار و ۵۹۰ واحد صنفی است که از این تعداد هشت هزار و ۲۷۸ واحد صنفی تولیدی، ۲۳ هزار و ۳۴۰ واحد صنفی توزیعی، هفت هزار و ۳۶۱ واحد صنفی خدمات فنی و چهار هزار و ۶۱۱ واحد صنفی خدماتی هستند.
نظر شما