«محسن دارابی» روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این فرایند و در مرحله توزیع از درب کشتارگاه برای لاشه مرغ بارکد صادر و عین یک مرسوله پستی به سمت خردهفروشی ارسال میشود که امکان رهگیری آن در هر لحظه از زمان امکانپذیر است.
دبیر کارگروه تنظیم بازار استان کرمانشاه تاکید کرد: این طرح ابتدا در استان قم بهصورت پایلوت اجرا و موفقیتآمیز بود و بعد از آن در استانهای البرز، قزوین، زنجان، همدان و کرمانشاه نیز به مرحله اجرا گذاشته شده است.
دارابی اظهار داشت: در حال حاضر هفت کشتارگاه به این سیستم مجهز شده که در این راستا اداره کل پست استان کرمانشاه همکاری خوبی را در این زمینه با سازمان صمت داشته است.
تولید سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ در استان کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در این استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ تولید میشود.
«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تُن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تُن رسیده است.
به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخشهای تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار این فرآورده پر مصرف خواهیم بود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان و ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه دارد.