به گزارش ایرنا؛ «هوشنگ بازوند» روز چهارشنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان کرمانشاه در سرسرای شهدای دولت استانداری اظهار داشت: قیمتگذاری که در فروش مرغ از چند مدت گذشته به نرخ ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان شکل گرفت مردم از نحوه این قیمت راضی هستند لذا باید با نظارت بیشتر تلاش کنیم که از تولید تا مصرف تغییری در روند این قیمت ایجاد نشود.
وی با بیان اینکه باید بگونه ای عمل کنیم که حاصل کار ما رضایت مردم باشد، تصریح کرد: به منظور کنترل و نظارت بیشتر از تولید تا مصرف گوشت مرغ، یک تیم نظارتی قوی به منظور کنترل قیمت این کالای اساسی در تمامی شهرستان های استان با محوریت فرمانداری ها تشکیل می شود.
بازوند با بیان اینکه خلاء هایی در مراحل مختلف تولید تا توزیع مرغ وجود دارد، گفت: باید یک تیم نظارتی قوی در هر شهرستان متشکل از نماینده فرماندار و جهادکشاورزی، صمت، تعزیرات و دیگر دستگاههای نظارتی تشکیل شود و این گروه بر چرخه تولید و توزیع مرغ نظارت کامل و دقیق داشته باشند.
وی تاکید کرد: همگی باید با تلاش ویژه ضمن حل مشکلات مردم، نهایت اهتمام خود را جهت خدمت گذاری بیشتر و بدون منت به مردم بکار گیریم.
تولید سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ در استان کرمانشاه
رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در این استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ تولید میشود.
«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تُن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تُن رسیده است.
به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.
وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطبهای تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخشهای تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار این فرآورده پر مصرف خواهیم بود.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان و ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه دارد.
نظر شما