۳۰۰‌ تن مرغ ارزان قیمت در بازار استان کرمانشاه توزیع می‌شود

کرمانشاه- ایرنا- اعضای ستاد تنظیم بازار استان کرمانشاه در جلسه روز سه‌شنبه توزیع ۳۰۰ تن مرغ منجمد ارزان قیمت به منظور تامین بخشی از نیازهای مردم و ایجاد تعادل در بازار مصرف را در استان تصویب کردند و مقرر شد که سازمان صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی با همراهی اصناف بر امر توزیع نظارت کنند.

به گزارش ایرنا؛ رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت استان کرمانشاه در این نشست گفت: مرغ های منجمد با قیمت هر کیلو ۲۰ هزار تومان در بازار کرمانشاه توزیع خواهند شد و ۷۰ بازاری معتمد برای انجام کار توزیع شناسایی شده است.

«محسن دارابی» افزود: اکنون قیمت هر کیلو مرغ گرم در بازار کرمانشاه ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است اما این امکان وجود دارد که برخی از اصناف دست به گران فروشی بزنند که با کمک بازرسان اصناف، بازرسان سازمان صمت و تعزیرات حکومتی با آنها برخورد خواهد شد.

وی عنوان کرد: بر اساس برنامه ریزی های انجام شده روزانه هشت تن مرغ منجمد در بازار توزیع می‌شود تا کل سهمیه در نظر گرفته شده برای استان مصرف شود.

به گفته معاون بازرگانی سازمان صنعت و معدن و تجارت بازاریان امین شامل اصنافی می‌شوند که بسیج آنان را تایید کرده و آنها نظارت دارد.

مرغ ها مسافر پستچی می‌شوند

موضوع گرانی مرغ و توزیع خارج از شبکه ها نیز در  نشست ستاد تنظیم بازار توسط اعضا مورد بررسی قرار گرفت.

«احسان باقرخانی» معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن وتجارت استان کرمانشاه در  رابطه با توزیع خارج از شبکه گوشت مرغ گفت: به منظور جلوگیری از توزیع خارج از شبکه گوشت و مرغ توافقی بین وزارت صمت و پست امضا شده است تا مرغ ها از کشتارگاه تا مغازه را در قالب یک محموله پستی دارای شناسه و ثبت شد در سامانه پستی کشور طی کنند.

استاندار کرمانشاه نیز در این نشست نسبت به موضوع توزیع خارج از شبکه اعتراض کرد و اظهار داشت: سازمان جهاد کشاورزی موظف است که تمام کشتارگاه های مرغ را به سامانه اداره پست متصل کند تا از توزیع خارج از شبکه جلوگیری شود.

«هوشنگ بازوند» تاکید کرد: در صورتیکه کشتارگاه ها مرغ تولیدی خود را در سامانه ثبت نکنند توزیع خارج از شبکه محسوب می شود و بر اساس قانون با آنان برخورد خواهد شد.

تولید سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ در استان کرمانشاه

رییس سازمان جهاد کشاورزی کرمانشاه نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه اکنون ۵۷۶ واحد مرغداری گوشتی در این استان فعال است، گفت: در این تعداد مرغداری سالانه ۷۲ هزار تُن گوشت مرغ تولید می‌شود.

«نوربخش حاتمی» با اشاره به افزایش ۲۲ درصدی تولید مرغ در سال ۹۹ به نسبت سال ۹۲، افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان کرمانشاه در سال ۱۳۹۲، در حدود ۵۸ هزار و ۸۵۷ تُن بود که اکنون به بیش از ۷۲ هزار تُن رسیده است.

به گفته او در سال ۹۲ تعداد ۴۹۵ واحد مرغ گوشتی در استان کرمانشاه فعال بود که این تعداد اکنون به ۵۷۶ واحد افزایش یافته است.

وی اظهار داشت: استان کرمانشاه یکی از قطب‌های تولید گوشت مرغ در کشور است و در صورت هماهنگی بین بخش‌های تولید و توزیع شاهد نظم بخشی و رفع مشکلات در بازار این فرآورده پر مصرف خواهیم بود.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۴ شهرستان و ۳۴ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستای دارای سکنه دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha