به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سمنان، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی افزود: مجالس و محافلی که برای سوگواری ماه محرم و به ویژه در دهه اول آن برگزاری می شود نوعی تسکین برای مردم است.
امام جمعه سمنان اظهار داشت: همه باید تلاش کنیم تا خدمتگزاران مناسب و شایسته ای برای مردم باشیم و این مهم در سایه تلاش بی وقفه و مستمر تحقق خواهد یافت.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان نیز در این دیدار به مساله خشکسالی و کاهش بارندگی، هم چنین افزایش دمای هوا اشاره کرد و افزود: این عوامل در بخش های تولید و مصرف برق اثر مستقیم داشت و محدودیت هایی را هم در تولید نیروگاه ها و هم در سمت تقاضا به وجود آورد.
سید محمد موسوی زاده با اظهار این که پدیده جدیدی به عنوان استخراج رمز ارز که بیشتر به صورت غیرمجاز است، از دیگر عوامل به وجود آمده در بخش خاموشی های امسال است یادآور شد: استفاده از این دستگاه های فاقد مجوز، پنج درصد در مصرف برق استان تاثیر داشته است.
موسوی زاده تصریح کرد: مجموعه این مولفه ها با هم، باعث افزایش ۱۸ تا ۲۰ درصدی مصرف برق در استان به نسبت سال گذشته شده که این میزان افزایش بی سابقه است.
وی با بیان این که تا پایان هفته جاری با افزایش متوسط سه درجه ای دمای هوا مواجه هستیم که موجب افزایش مصرف برق خواهد شد خاطرنشان کرد: به ازای هر یک درجه افزایش دمای هوا، بین ۱۲ تا ۱۵ مگاوات مصرف برق در استان افزایش می یابد.
وی گفت: تراز نبودن تولید و مصرف، باعث شد تا مرکز کنترل شبکه برای حفظ و پایداری شبکه، مدیریت اضطراری بار را به استان ها اعلام کند و مکلف به اعمال آن هستیم و عدم اجرای آن، فروپاشی شبکه را به دنبال دارد.
موسوی زاده همچنین به موضوع کاهش بارندگی و عدم امکان استفاده کامل از ظرفیت نیروگاه های برق آبی اشاره و تصریح کرد: در ماه های محرم و صفر که مساجد، حسینیه ها و تکایا مراسم عزاداری برگزار می کنند، انتظار داریم متولیان و دست اندرکاران این اماکن مذهبی بیش از پیش با صنعت برق همکاری کنند و در زمینه مدیریت بهینه مصرف برق نکات لازم را رعایت کرده و در صورت حضور دسته جات عزاداری در خیابان ها و معابر و استفاده از پرچم ها و نمادهای این ایام، به وجود شبکه های توزیع برق توجه کنند تا از حوادث احتمالی پیشگیری شود.