تاریخ انتشار: ۱۷ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۲:۵۶

تهران- ایرنا- مدیر جهانی بخش آموزش یونیسف ضمن تاکید بر اولویت‌بخشی به بازگشت دانش آموزان به کلاس‌های درس «همزمان با بازگشایی جوامع»، از کشورها خواست اهمیت بازگشایی مدارس را در بهبودی پساکرونا به رسمیت شناسند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری افه اسپانیا، «رابرت جنکینز» مدیر جهانی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در نشست کمیته فرعی پارلمان اروپا خاطرنشان کرد: ما باید اولویت را به بازگشایی مدارس بدهیم و اطمینان حاصل کنیم که این اقدام در بطن برنامه های بهبودی کشورها قرار گیرد.

مدیر جهانی آموزش یونیسف در سخنرانی خود یادآور شد: حتی قبل از همه گیری، جهان دچار «بحران یادگیری» بود و ۵۳ درصد کودکان ده ساله در کشورهای در حال توسعه قادر به خواندن متنی ساده هم نبودند، اما باید توجه داشت که بحران بهداشتی این مشکلات را تشدید کرده است.

جنکینز سپس هشدار داد که ۹۰ درصد کودکان دچار وقفه و اختلال در تحصیلات خود شده اند. هنوز کودکانی وجود دارند که در طول ۱۸ ماه پس از همه گیری حتی نتوانسته اند در یک کلاس درس حضور یابند.

در همین راستا مسئول یونیسف تصریح کرد که در حال حاضر، از هر سه کودک در جهان یک نفر به آموزش از راه دور دسترسی ندارد.

وی ضمن هشدار دادن درباره اینکه تا ۲۳ میلیون کودک به دلیل آثار اجتماعی پاندمی به مدارس بازنخواهند گشت، تاکید کرد: این موضوع نه تنها بر کل زندگی کودک تاثیر خواهد گذشت، بلکه جوامعی را که این کودکان در آن زندگی می کنند نیز متاثر می کند. بانک جهانی تاثیر اقتصادی این کمبود آموزش را ۳ تریلیون دلار برآورد کرد.

به همین منظور، جنکینز توصیه هایی از سوی یونیسف برای بازگشایی سریع مدارس ارائه داد که ازجمله آنها اولویت بخشی به بازگشت کودکان به کلاسهای درس، افزایش بودجه آموزش و پرورش، طرح های مبتکرانه برای حمایت بیشتر از کودکان هنگام بازگشت به مدارس و ایجاد تحول در کلاس های درس با بهره گیری از رویکردهای نوآورانه است.