به گزارش ایرنا،پیکر علامه حسن حسن زاده آملی صبحگاه امروز در آرامگاه خانگی که در حیاط منزلش برای همسرش درست کرده بود به خاک سپرده شد.
مراسم وداع با پیکر این عالم ربانی شب گذشته در روستای ایرا با حضور مردم محلی و دوستداران ایشان در حیاط خانه اش برگزار شده بود.
مراسم تشییع پیکر علامه حسن زاده نیز صبح دیروز دوشنبه از میدان هفده شهریور تا میدان قایم(عج) آمل با حضور جمع زیادی از مردم ولایت مدار مازندران و دیگر استان های کشور و همچنین چهره های کشوری و لشکری برگزار شد.
علامه شنبه شب بر اثر عارضه قلبی ناشی از کهولت سن در بیمارستان امام رضا (ع) آمل به دیار باقی شتافت. نماز میت هم با انتقال پیکر این عالم ربانی به تهران یکشنبه شب پس از نماز مغرب و عشاء توسط مقام معظم رهبری خوانده شد.
حسنزاده آملی در اواخر سال ۱۳۰۷ هجری خورشیدی در روستای « ایرا » بخش لاریجان از توابع شهرستان آمل متولد شد. او در ۶ سالگی خواندن و نوشتن را در مکتبخانه آموخت و در سال ۱۳۲۳ دروس حوزوی را آغاز کرد.
علامه در سال ۱۳۴۲ش از تهران به قم رفت و به مدت ۱۷ سال در دروس علامه طباطبایی، برادر علامه و سید محمدحسن الهی حاضر شد. این فیلسوف بزرگ ایرانی پس از سکونت در قم، ۱۴ دوره شرح منظومه، چهار دوره اشارات، یک دوره اسفار اربعه و چهار دوره شرح فصوص قیصری را تدریس کرد. شرح تمهید و مصباح الانس نیز از جمله تدریسهای اوست. او همچنین حدود ۱۷ سال دروس ریاضیات، هیات، وقت و قبله را درس داده که کتاب دروس «معرفة الوقت و القبلة» محصول آن درسهاست.
علامه حسن زاده آملی، کتابهایی چون نهجالبلاغه، اسفار اربعه، کشف المراد، کلیله و دمنه و گلستان سعدی را تصحیح کرده و دیوان اشعاری نیز به چاپ رساند.