به گزارش ایرنا، مهدی قره شیخلو روز چهارشنبه در نشست هم اندیشی مدیران موسسه ها و روسای قرآنی استان گلستان افزود: برای سرمایه گذاری در حوزه وقف قرآنی، ادارات کل اوقاف و فعالان قرآنی می تواند نقش بسزایی در راهنمایی خیران برای وقف اموال خود در این زمینه داشته باشند.
به گفته وی سالانه بیش از ۲۰۰ میلیارد ریال برای برگزاری مسابقات قرآنی شهرستانی و بین المللی در کشور صورت می گیرد در حالی که بخش بسیار ناچیز آن از محل وقف های قرآنی ثبت شده، تامین می شود.
گفته می شود ۷۰ درصد از موقوفه های ثبت شده در سامانه اوقاف کشور به نیت عزاداری و اطعام دهی امام حسین (ع) است.
وی همچنین به طرح های توسعه قرآنی در سازمان اوقاف کشور اشاره کرد و افزود: این طرح ها از 2 سال قبل در این سازمان کلید خورد که سرمایه گذاری در ارتقای کیفیت سطح مسابقات شهرستانی و استانی، ساماندهی داوری مسابقات با همکاری دستگاه های مرتبط، تداوم آموزش حرفه ای برای شرکت کنندگان در مسابقات از جمله این برنامه است.
قره شیخلو بیان کرد: استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه در کشور برای برگزاری منظم کرسی تلاوت و تفسیر قرآن کریم، واگذاری بخشی از فضاهای بقاع متبرکه یا سایر فضاهای مازاد در اختیار اوقاف در استانها به منظور رفع مشکل مکان فعالیت موسسه های قرآنی و فعالیت ستاد راهبری حفظ قرآن کریم از دیگر برنامه های در دست اجرا و پیگیری توسعه ای قرآن کریم در اوقاف کشور است.
سازمان اوقاف و امور خیریه کشور طی ۴۰ سال اخیر متولی برگزاری مسابقات داخلی و بین المللی است.
رییس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور امروز چهارشنبه برای شرکت در نشست با مدیران موسسه ها و روسای قرآنی و مسوولان فرهنگی دستگاه ها و شرکت در مراسم پایانی چهل و چهارمین دوره مسابقات قرآن کریم به استان گلستان سفر کرده است.
گلستان ۵ هزار و ۵۰۰ موقوفه با ۶۷ هزار رقبه دارد که حدود ۸۵ تا ۹۰ درصد آنها با نیت اطعام دهی و عزاداری امام حسین (ع) وقف شده است.
علاوه بر این در استان گلستان ۱۲۳ بقعه متبرکه وجود دارد.
استان گلستان دارای یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت متشکل از اقوام و مذاهب مختلف است و در حوزه وقف رتبه پنجم کشور را داراست.