علی شریفی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شهرک صنعتی میاندوآب درحال تبدیل شدن به شهرک برتر و نمونه در استان است، اظهار داشت: شهرک صنعتی میاندوآب در ۲ سال اخیر پیشرفت زیادی کرده به طوری که قبل از این بیشتر واحدها به فروش گذاشته میشد ولی اکنون واحدی به فروش نمیرسد.
وی با اشاره رونق و پویایی شهرک صنعتی میاندوآب اضافه کرد: همچنین در ۲ سال اخیر به علت تحریمها، به تولید داخلی اهمیت ویژهای داده شده به طوری که بیشتر واحدها در شهرک صنعتی میاندوآب محصول تولیدی خود را به نقاط مختلف کشور عرضه میکنند.
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی شهید باکری میاندوآب با بیان اینکه انتظار داریم مسوولان برای حل برخی مشکلات زیرساختی توجه ویژهای به این شهرک داشته باشند، افزود: مشکلاتی همچون موانع تولید واحدهای صنعتی، مشکلات زیرساختی از جمله آنتن دهی تلفن همراه، اینترنت و کمبود زمین مانعی برای توسعه شهرک صنعتی میاندوآب است.
وی اضافه کرد: اگر این مشکلات رفع شود و توانمندی و پتانسیل های کشاورزی و صنعتی میاندوآب برای تولید و اشتغال بهتر مورد استفاده قرار گیرد و صنعت منطقه بیشتر از پیش بر روی ریل توسعه قرار می گیرد.
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی میاندوآب با بیان اینکه در میاندوآب صنعتگران فعال و پتانسیلهای خوبی برای توسعه صنعتی وجود دارد، ادامه داد: امسال ۱۰ صنعتی راکد در شهرک صنعتی این شهرستان احیا و به چرخه تولید بازگشته است.
شریفی گفت: این واحدها، همان واحدهای صنعتی هستند که تعطیل شده بودند و اکنون سرمایهگذاران در فاز توسعه واحدهای خود با خرید آنها نسبت به راهاندازی مجدد اقدام میکنند که با بهرهبرداری از آنها برای بیش از ۳۰۰ نفر زمینه اشتغال فراهم میشود.
وی با بیان اینکه هماکنون هزار و ۳۰۰ نفر نیروی کار در شهرک صنعتی میاندوآب مشغول به کار هستند، اظهار داشت: در بحث صادرات هم راهاندازی اداره گمرک در شهرستان ضروری است و اخیرا هم مسوولان گمرک استان از برخی واحدهای شهرک صنعتی میاندوآب که در راستای صادرات فعالیت میکنند بازدید کردند که اگر راهاندازی اداره گمرک تحقق یابد در روند پویایی واحدهای شهرک صنعتی تاثیر خوبی خواهد گذاشت.
وی با بیان اینکه نمایندگی اداره استاندارد هم در اداره صمت راهاندازی شده که ارتقای آن یک ضرورت برای تسهیل در امور واحدهای تولیدی این شهرستان است، اظهار داشت: در شهرک صنعتی میاندوآب هم اکنون ۲۴ واحد در حوزه صنایع غذایی و آشامیدنی، چهار واحد نساجی، ۹ واحد در زمینه سلولزی، ۳۴ واحد در زمینه شیمیایی، ۱۸ واحد کانی غیرفلزی، ۲۸ واحد در زمینه تولیدات فلزی، یک واحد برق و ۱۳ واحد خدماتی فعالیت میکنند.
شریفی با بیان اینکه همچنین در این شهرک ۱۵ واحد صنعتی با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت و راهاندازی است، اظهار داشت: همچنین ۱۶ واحد دیگر در حال راهاندازی و نصب ماشینآلات و تجهیزات خود هستند که پیشبینی میشود چهار طرح از آنها امسال به بهرهبرداری برسد.
رییس هیات مدیره شهرک صنعتی میاندوآب با بیان اینکه هماکنون ۳۲ واحد تولیدی در شهرک صنعتی میاندوآب غیرفعال است، گفت: مشکل اصلی این واحدها نبود سرمایه در گردش و فروش محصول تولیدی است که در صورت فعال شدن این واحدها برای بیش از ۵۰۰ نفر زمینه اشتغال فراهم میشود.
شریفی بیان کرد: علاوهبر بدهی های بانکی، نبود تخصص و فروش محصول، عاملی در غیرفعال بودن این واحدهای تولیدی است.
وی با بیان اینکه در شهرک صنعتی با کمبود نیروی کار مواجه هستیم، اظهار داشت: در این راستا تاسیس یک موسسه کاریابی مختص شهرک صنعتی میاندوآب در دستور کار قرار دارد تا واحدهای صنعتی و همچنین نیروی کار مستقیم از آن موسسه به کار معرفی شوند.
شریفی با بیان اینکه در تابستان امسال قطعی برق خسارت زیادی به واحدهای تولیدی و صنعتی این شهرک وارد کرد، افزود: همچنین یکی از معضل های شهرک صنعتی ورودی آن از جاده میاندوآب- شاهین دژ است به طوری که شاهد سانحه های رانندگی متعددی در این مکان هستیم که نیاز است این مشکل هم توسط راه و شهرسازی حل شود.
وی با فعال بودن تصفیه خانه فاضلاب و واحد آتشنشانی شهرک صنعتی این شهرستان گفت: اکنون برخی واحدهای صنعتی که مصرف آب زیادی دارند به تصفیه خانه فاضلاب متصل هستند و مابقی هم در صدد فراهم کردن زیرساختهای خود برای انتقال فاضلاب به تصفیه خانه هستند.
در شهرک صنعتی میاندوآب با ۱۹۶ قرارداد واگذاری زمین صورت گرفته که از این تعداد ۱۳۱ واحد به بهرهبرداری رسیده است.
این شهرک صنعتی با ۱۰۸ هکتار مساحت در سال ۱۳۷۲ از محل اعتبارات سفر رهبر معظم انقلاب به استان آذربایجان غربی ایجاد شدهاست.