فاز ۵ توسعه شرکت فرش "افشار زرینه" میاندوآب‌ به بهره‌برداری رسید

مهاباد- ایرنا- فرماندار میاندوآب‌ با بیان اینکه زنجیره کامل تولید فرش در این شهرستان تکمیل شد، گفت: فاز جدید توسعه شرکت فرش صنعتی "افشار زرینه" میاندوآب‌ با اشتغال‌زایی برای ۱۰۰ نفر و سرمایه‌گذاری یک هزار میلیاردی بخش خصوصی در مدار تولید قرار گرفت.

حسام شیرازه‌محبت روز شنبه در حاشیه راه‌اندازی این واحد تولیدی واقع در شهرک صنعتی شهید باکری میاندوآب‌ به خبرنگاران گفت: این واحد تولیدی در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع در جوار چهار سالن تولید دیگر راه اندازی شده‌است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی فاز جدید این مجموعه در ابتدای سال مزین بنام تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها دستاوردی در جهت پیشرفت و توسعه واحدهای تولیدی در میاندوآب است، افزود: همچنین ماشین‌آلات و تجهیزات بکار گرفته شده در فاز توسعه این شرکت براساس آخرین تکنولوژی روز دنیاست که در شمال‌غرب کشور در میاندوآب پس از چهار سال پیگیری به علت تحریم‌های ظالمانه و رفع مشکل حمل و نقل دریایی و ارزی راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه فرش تولیدی در این فاز، یک هزار و ۵۰۰ شانه با تراکم چهار هزار و ۵۰۰ تراکم و عرض چهار متر یکی از بهترین و کم‌نظیر ترین‌ها در جهان است، اضافه کرد: این مجموعه تولیدی روزانه با تولید ۴۸۰ مترمربع فرش با ۲۲ کشور جهان از جمله کشورهای عراق به ویژه اقلیم کردستان عراق، ترکیه، جمهوری آذربایجان، روسیه، چین، هند، افغانستان، پاکستان، قزاقستان، تاجیکستان، آلمان، استرالیا، سوئد، لبنان و با چند کشور دیگر مبادلات تجاری دارد.

فرماندار میاندوآب‌ ادامه داد: این واحد تولیدی یکی از موفق‌ترین واحدهای تولیدی در آذربایجان‌غربی و کشور است که در حجم گسترده تولید و برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و یکهزار نفر به شکل غیرمستقیم اشتغال‌ زایی کرده است.

شیرازه‌محبت با اشاره به نقش مثمرثمر این واحد در ارزآوری برای کشور اضافه کرد: ارزآوری نه تنها برای این واحد بلکه برای سایر واحدها نیز تاثیر مثبتی دارد و می‌تواند باعث رونق و پیشرفت شود.

وی با بیان اینکه همچنین شهرک صنعتی شهید باکری میاندوآب‌ یکی از فعال‌ترین شهرک‌های صنعتی در آذربایجان غربی است، گفت: واحدهای تولیدی بسیار زیادی در این شهرک فعالیت دارد و هر واحد تولید هم می‌تواند به رونق واحدهای دیگر به صورت زنجیره‌ای منجر شود.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی جزو سرمایه‌های اقتصادی، انسانی و اجتماعی جامعه هستند، افزود: باید رسانه‌ها در جهت شناسایی و معرفی این واحدها برای مردم بیشتر تلاش کنند.

وی با بیان اینکه آذربایجان غربی و به تبع آن میاندوآب‌ یکی از قطب‌های تولید فرش در کشور است، اظهار داشت: امروزه فرش به عنوان محصول و برند کاملا ایرانی جزو کالاهایی است که در سبد خانوارها قرار دارد و باید زمینه معرفی آن در الویت رسانه‌ها قرار گیرد.

سال گذشته "عزیز بکتاش" مدیر این واحد تولیدی به عنوان یکی از صادرکنندگان برتر آذربایجان غربی در حوزه صنعت فرش قدردانی شد.

در میاندوآب چهار واحد تولیدی فرش صنعتی با اشتغال‌زایی برای ۱۲۴ نفر وجود دارد که میزان ظرفیت اسمی تولید سالانه آنها ۵۴۰ هزار متر مربع در سال است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha