شهرکرد-ایرنا-نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی با اشاره به اهمیت حوزه کشاورزی در امنیت غذایی و امنیت ملی گفت:تاکنون بخش کشاورزی در کشور مغفول مانده است.

حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری چهارشنبه شب در دیدار اعضای کمیسیون کشاورزی با امام جمعه شهرکرد افزود:سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی در این چند سال مورد  غفلت قرار گرفته است و در صورتی که ۱۰درصد سرمایه‌گذاری حوزه صنعت در بخش کشاورزی انجام می‌شد وضعیت اقتصادی کشور بهتر از وضع کنونی بود.

وی به اقلیم کشور و استان و  ظرفیت بی‌بدیل کشور در حوزه کشاورزی اشاره کرد و گفت:با توسعه بخش کشاورزی می‌توان جمعیت ۷۰۰میلیونی نفری  اطراف ایران را از جهت تنوع غذایی و محصولات استراتژیک تامین کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: بخش کشاورزی در چهارمحال و بختیاری با ظرفیت بالای منابع آبی و طبیعی دارای اهمیت است و این امر در سند توسعه استان نیز دیده شده اما از این ظرفیت به خوبی استفاده نشده است.

وی به تامین آب به خصوص آب پایدار به عنوان مهمترین مشکل استان اشاره کرد وگفت: در سفر اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی، معاونان وزیر نیرو، جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست  و مدیران حوزه زاینده‌رود و کارون به بررسی مشکلات استان پرداخته می‌شود.

نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: خواسته عمومی این است که مدیریت آب به این استان بازگردانده شود.

احمد راستینه هفشجانی افزود: از سال ۹۸ تاکنون ۳۱ طرح توسعه‌ای چهارمحال و بختیاری که تمامی مجوزهای قانونی را  اخذ کرده است ولی هنوز اجرایی نشده است که باید اجرایی شود.

وی تصریح کرد: جمعی از مردم این استان که با سرمایه خود شرکت تعاونی ایجاد کرده‌اند که به دلیل تخصیص نیافتن آب، بلاتکلیف مانده‌اند.

راستینه در ادامه کشاورزی و دامپروری را ۲ پایه اصلی اشتغال در استان بیان کرد و افزود: لازم است در لایحه بودجه تبصره ۱۸ تسهیلات اشتغال ارزان سهم ویژه‌ای برای چهارمحال و بختیاری دیده شود و وزارت جهاد کشاورزی نیز با توجه به این منابع برنامه‌ریزی بهتری را در نظر بگیرد.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری از چهارشنبه شب ۱۲ آبان‌ماه میزبان اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس است که به بررسی مسایل حوزه آب، کشاورزی و دامپروری استان خواهند پرداخت.

در این سفر ۲ روزه تمام اعضای کمیسیون به حوزه‌های انتخابی استان سفر خواهند کرد و از نزدیک از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های این حوزه‌ها آشنا و تنش‌های آبی در استان و همچنین با تنش‌های حوزه محیط زیست، جنگل و مرتع، حوزه سدها و تالاب‌های استان و طرح‌های حوزه کشاورزی و دامپروری و محیط زیست آشنا خواهند شد.

اعضای این کمیسیون با بازید از این طرح‌ها با چالش‌ها و فرصت‌های استان آشنا در پایان سند سفر نیز در استان تدوین و تنظیم خواهد شد.

چهارمحال و بختیاری ۱۰ شهرستان با نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد.