محمد رضا طهماسبی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اغلب بیماران انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان از قشر ضعیف جامعه بوده و نیازمند کمکهای خیرین برای تامین داورهای مورد نیاز خود هستند.
وی با بیان اینکه کمبود و یا گرانی داروها مشکل مضاعفی بر این بیماران تحمیل می کند، اضافه کرد: اولویت انجمن ها و خیریه های سلامت در ۲ بخش حمایتی و کاهش بیماری است که ساماندهی مشارکت های مردمی برای حمایت از بیماران و پیشگیری از بیماری اهمیت زیادی دارد و برای تحقق این مهم انجمن خیریه کلیوی زنجان خدمات لازم را به بیماران ارائه و در دستور کار خود دارد.
طهماسبی بابیان اینکه از ابتدای تاسیس این انجمن تاکنون ۲ هزار پرونده در انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی استان زنجان تشکیل شده است، یادآور شد: از این تعداد یکهزارو ۶۰۰ بیمار با پیوند کلیه و مراقبت، از چرخه دیالیز خارج شده و به فعالیت اجتماعی خود ادامه میدهند.
وی با تاکید بر اینکه آموزش نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای کلیوی دارد، گفت: آموزش یکی از رسالتها و سیاستهای مهم انجمن کلیوی است که در این راستا تلاش می شود در فضای مجازی با آگاهی بخشی صحیح به جامعه به پیشگیری درست و عدم ابتلا به بیماری ها کمک شود.
مدیر انجمن خیریه کلیوی استان زنجان ادامه داد: نارسایی کلیه از جمله بیماریهایی است که علاوه بر جسم و روح بیمار، کیفیت زندگی و معیشت بیمار و خانواده را تحت تأثیر قرار میدهد و با توجه به پیشرفت علم پزشکی و دستگاههای دیالیز، کیفت و کمیت زندگی بیماران دیالیزی افزایش یافته است.
وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه در روزهای کرونایی خیرین، بیماران نیازمند کلیوی را فراموش نکردهاند و در این مدت بسته های معیشتی، بهداشتی و دیگر اقلام مورد نیاز را در چند نوبت بین بیماران توزیع کردند که امیدواریم همین روند تداوم داشته باشد تا گوشه ای از مشکلات درمانی و معیشتی این بیماران رفع شود.
به گزارش ایرنا، انجمن خیریه بیماران کلیوی استان زنجان از سال ۶۳ با پوشش پنج بیمار دیالیزی فعالیت خود را آغاز کرده است.