قربانعلی سهرابی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: میزان رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مدارس استان چندان رضایت بخش نیست و دانش آموزان اطلاعات ناقصی در ارتباط با مدیریت و مقابل با کرونا دارند، بنابرین از روز شنبه هفته آینده با همکاری کارشناسان بهداشتی مناطق شهری و روستایی استان، آموزشهای کرونایی به محصلان در کلاسهای درس ارایه می شود.
وی ادامه داد: سویه جدید کرونا بنام اومیکرون در نقاط مختلف جهان در حال شایع است و باید از ظرفیت بازگشایی مدارس استفاده کنیم تا دانش آموزان را در ارتباط با نحوه مواجهه با این ویروس خطرناک مطلع سازیم و به طور حتم اگر سهلانگاری و واکسنگریزی در جامعه تدوام گیرد، احتمال تعطیلی دوباره کلاسهای درس وجود دارد.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزشوپرورش مازندران با اشاره به آمار شکننده و ۴۰ درصدی رعایت دستورالعملهای بهداشتی مانند استفاده از ماسک و رعایت فاصله گذاری اجتماعی در اماکن و معابرعمومی ،گفت: با اجرای طرح آموزشهای کرونایی در مدارس، محصلان با افزایش آگاهی میتوانند به عنوان سفیران بهداشتی در افزایش رعایت شیوه نامه های بهداشتی در جامعه نقش آفرینی کنند.
سهرابی خاطر نشان کرد: در زمان حاضر براساس دادههای آماری استخراج شده از اول تا دهم آذر سال جاری، میزان رعایت دستورالعملهای بهداشتی دانش آموزان در کلاسهای درس مازندران ۸۵ درصد است که باید این رقم افزایش یابد، در غیراین صورت مدارس در آینده به کانون اصلی شیوع کرونا ویروس در استان تبدیل میشود.
وی با اشاره به این موضوع که آموزش و پرورش با دانش آموزان و معلمانی که نسبت رعایت دستورالعملهای بهداشتی برخورد قاطع میکند، اضافه کرد: در هفته جاری از ورود هشت هزار و ۲۵۰ محصل و همچنین ۱۴۰ معلمی که بدون استفاده از ماسک خواستار حضور در کلاسهای درس بودند، جلوگیری شد.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزشوپرورش مازندران تصریح کرد: تاکنون از مجموع ۳۵۶ هزار دانش آموز واجد شرایط ۱۲ تا ۱۸ سال دریافت واکسن کرونا در مازندران، ۹۵ درصد دُز اول و ۸۲ درصد هم دُز دوم این واکسن را دریافت کردند و دانش آموزانی که تاکنون واکسن نزدند، اجازه حضور در کلاسهای درس را ندارند.
وی با بیان اینکه در یک هفته گذشته از ورود ۴۲۶ دانش آموز و ۳۶ معلم در استان مازندران که بدون ارایه کارت واکسن خواستار حضور در کلاسهای درس بودند، جلوگیری شد، گفت: آموزش و پرورش آمادگی دارد با همکاری دانشگاههای علوم پزشکی مازندران نسبت به تزریق واکسن کرونا در بین دانش آموزان واکسن نزده در کلاس های درس اقدام کند.
از اول آذر سال جاری ۵۲۰ هزار دانش آموز و ۴۵ هزار معلم مازندرانی همزمان با سراسر کشور در چهار هزار و ۲۰۵ ادامه فعالیت تحصیلی و آموزش خود را به صورت حضوری بعد از ماه ها وقفه از سر گرفتند.