به گزارش ایرنا، معاون گردشگری و سرمایه گذاری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان در جلسه مشورتی بررسی مصادیق طرحهای گردشگری در حاشیه راههای اصلی و فرعی استان که با حضور نمایندگان سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای برگزار شد، از تدوین دستورالعمل توسعه زیرساختهای گردشگری در محورهای مواصلاتی کردستان خبر داد.
آرمان وطندوست با بیان اینکه در زمینه صدور مجوز در استان محدودیتی وجود ندارد، افزود: باید با همکاری و هماهنگی دستگاههای مربوطه، در راستای تسهیل فعالیت سرمایهگذاران گردشگری و رفع موانع و مشکلات این حوزه تلاش کرد.
وی ادامه داد: ایجاد تاسیسات گردشگری در جادههای اصلی و فرعی استان و شیوه صدور مجوزها، بنابر بخشنامه اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای نیازمند بازبینی بیشتر است.
وطندوست یادآور شد: شناسایی و احصا محورهای گردشگری و همچنین ظرفیت و بعد مسافت از جمله موضوعاتی است که باید در جلسه آتی کارگروه گردشگری استان بررسی شود.
اجرای فاز دوم طرح "یاس" در جمعیت هلال احمر کردستان
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان گفت: فاز دوم طرح یاس "یاران آسیب ستیز" در سطح استان کردستان با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) به منظور کاهش آسیبهای اجتماعی و افزایش تاب آوری در مناطق محروم در حال اجرا است.
بابک قنبری افزود: در فاز نخست طرح یاس، دختران ۳۰ تا ۴۰ سال تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) از آموزش های جمعیت هلال احمر بهره مند شدند و در فاز دوم نیز بر اساس برنامه ریزیهای انجام شده ۳۵۰ نفر سهمیه استان است که به طور منظم از آموزش بهره مند خواهند شد.
وی ادامه داد: در طرح یاس تاکنون ۱۰ کلاس امدادی اعم از کمک های اولیه، مخاطرات و پایه داوطلبی برگزار شده و ۱۵ کلاس غیر امدادی اعم از آسیبهای اجتماعی، مشاوره گروهی، مهارتهای زندگی و پیشگیری از مواد مخدر صورت گرفته که می توان از ظرفیت این دختران آموزش دیده برای ارائه آموزش در سطح محلات و در بین اعضای خانواده استفاده کرد.
معاون امور جوانان جمعیت هلال احمر کردستان یادآور شد: طرح ملی یاس با فعالیت دختران ۳۰ تا ۴۵ سال از سال گذشته در کشور آغاز شده و فرصت خوبی برای نقش آفرینی در عرصههای اجتماعی و امدادی بوده و مایه آرامش و نشاط است.
کسب سه نشان نقره ورزشکاران کردستانی در رقابتهای قهرمانی پیوند اعضاء کشور
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان گفت: تیم ورزشکاران پیوند اعضاء استان کردستان در رقابت های قهرمانی کشور که به میزبانی تهران برگزار شد موفق شدند در رشته های دارت و پتانک سه نشان نقره را کسب کنند.
حامد جولایی افزود: در رشته دارت رده سنی ۱۸ تا ۲۹ سال زانکو الماسی با ایستادن بر سکوی دوم نشان نقره را کسب کرد. امیر شاه ملکی نماینده دیگر کردستان عنوان دوم رده سنی ۶۰ سال به بالا رشته دارت را به خود اختصاص داد و صاحب نشان نقره شد و در رده سنی ۱۸ تا ۲۹ سال رشته پتانک عبدالله فتحی جایگاه دوم و نشان نقره را از آن خود کرد.
وی یادآور شد: رقابتهای ورزشی دارت، پتانک، بدمینتون، اسکواش، دوومیدانی و تنیس روی میز پیوند اعضاء قهرمانی کشور با حضور ۳۴۰ ورزشکار به نمایندگی از ۲۸ استان سراسر کشور بخش آقایان و بانوان طی روزهای ۲۶ تا ۲۸ آذرماه به میزبانی استان های تهران، قزوین و فارس برگزار شد.
استان کردستان طبق سرشماری سال ۹۵ یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت دارد و دارای ۱۰ شهرستان، ۳۲ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۹۷ روستا است.