گناباد-ایرنا- فرماندار گنابادگفت: با هدف استفاده از ظرفیتها و بررسی میدانی مسائل و مشکلات مناطق شهری و روستایی این شهرستان و اتخاذ راهکارهای مناسب برای رفع آنها در سریعترین زمان ممکن قرارگاه پیشرفت و توسعه از روز یکشنبه در گناباد راه اندازی شد.

رضا نصیری در نخستین جلسه قرارگاه پیشرفت و توسعه گناباد افزود: در راستای نخستین برنامه تشکیل این قرارگاه بیش از ۲۰ نفر از مسوولان دستگاههای اجرایی این شهرستان ضمن بازدید از تعدادی از واحدهای صنعتی و در دست احداث و مناطق شهری و روستایی بخش کاخک ضمن بررسی مسائل و مشکلات میدانی آنها از نزدیک راهکارهای متقضی برای رفع آنها ارایه دادند.

وی ادامه داد: در پایان این بازدید ها مسائل و مشکلات بررسی شده در جلسه جمع بندی با حضور مسوولان مرتبط مورد بررسی قرار گرفت و هر کدام از مسوولان متعهد شدند که مصوبات سفر را با بهره گیری از توان و ظرفیتهای شهرستانی و استانی پیگیری کنند.

فرماندار گناباد گفت: برای توسعه و پیشرفت و رونق اقتصادی این شهرستان به یکپارچگی بخشهای مختلف و تدوین سند جامع نیاز است از این رو قرارگاه پیشرفت و توسعه گناباد در راستای سیاستها و رویکردهای دولت سیزدهم برای محرومیت زدایی و بررسی مسائل و مشکلات مناطق گوناگون تشکیل شده است و تلاش می شود که با بهره گیری از توان و اتحاد و همدلی مسوولان نظیر ائمه جمعه، نماینده مردم گناباد و بجستان، مسوولان دستگاههای اجرایی و اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی در نهایت به تدریج به سند جامع واحدی دست یابیم و این مساله چراغ روشنی پیش روی مسوولان مربوطه قرار می دهد.

نصیری افزود: مصوبات سفر مسوولان مربوطه به مناطق شهری و روستایی بخش کاخک گناباد به صورت مستمر تا به دست آمدن نتیجه و رفع مشکلات پیگیری می شود و در برنامه های بعدی قرارگاه پیشرفت و توسعه گناباد مسائل و مشکلات سایر مناطق و بخش مرکزی گناباد در آینده نزدیک به صورت میدانی بررسی می شود.

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس شورای اسلامی هم از اختصاص ۸۴ میلیارد ریال اعتبار برای طرح توسعه شیر پگاه و واحد تولیدی عرقیجات ناحیه صنعتی بخش کاخک گناباد خبر داد.

محمد صفایی  گازرسانی به تعدادی از مناطق روستایی شامل بهاباد، کورشک، مهاباد، کبوترکوه و تک میدان  را از جمله نیازها و مشکلات بخش کاخک ذکر کرد و خواستار توجه بیشتر مسوولان ذیربط به این مهم شد.

رییس شورای اسلامی کاخک گناباد هم مهمترین مشکلات این بخش را ضعف زیرساختهای مخابراتی و نبود زیرساخت ارتباطی مناسب در برخی مناطق روستایی و شهر کاخک ذکر کرد و گفت: تعداد زیادی از مشترکان تلفن ثابت از بیش از یک سال گذشته با وجود پرداخت هزینه های مربوطه به دلیل کمبود سیم اشتراک امکان برقراری ارتباط برایشان فراهم نشده است.

حجت الاسلام حمید مقیمیان افزود:وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در شهر کاخک و نواحی اطراف و تعدادی از مناطق روستایی این بخش بسیار ضعیف است و حتی برخی از روستاها از داشتن تلفن ثابت و همراه بی بهره هستند که با توجه به کوهستانی بودن در صورت بروز حوادث غیر مترقبه و مسدودشدن محورهای مواصلاتی اهالی آنها برای ارتباط با سایر مناطق با مشکلات زیادی مواجه هستند.

وی ادامه داد: با توجه به عزیمت تعداد زیادی از مردم در زمستان به پیست اسکی کاخک به دلیل نبود زیرساخت ارتباطی و آنتن دهی تلفن همراه در این پیست در صورت نیاز و وجود حوادث با مشکل ارتباطی مواجه هستیم.

بخش کاخک با ۱۵ هزار نفر جمعیت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی مرکز شهرستان گناباد قرار دارد.
شهرستان ۹۳ هزار نفری گناباد با ۲ بخش مرکزی و کاخک، چهار شهر گناباد، کاخک، بیدخت و روشناوند و ۱۱۲ روستا در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.