به گزارش ایرنا، جمشید ویسی روز یکشنبه در نشستی با خبرنگاران استان با اشاره به اینکه حمایت از تولید، سرمایهگذاری در طرحهای کشاورزی و تقویت صنعت غذایی از مهمترین رسالتهای این بانک است، اظهار داشت: این بانک با توجه به اینکه فاقد بودجه عمومی دولت است لذا از محل سرمایه خود و منابع مردمی نقش برجستهای در توسعه ظرفیتهای تولیدی و ایجاد اشتغال با پرداخت تسهیلات به متقاضیان دارد.
وی اضافه کرد: در راستای عمل به وظایف خود از ابتدای سال جاری تا پایان دی ماه، ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۲ هزار و ۳۲۰ نفر پرداخت شده است که ۸۷ درصد این میزان تسهیلات در زیربخشهای بخش کشاورزی سرمایهگذاری شده است.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان افزود: از میزان تسهیلات مذکور ۲ هزار و ۷۷۱ میلیارد ریال به هفت هزار و ۴۷ نفر در بخش هزینههای جاری کشاورزی شامل کاشت، داشت و برداشت پرداخت شد.
ویسی با اشاره به اینکه در بخش پرورش دام، طیور، آبزیان و زنبور عسل هم چهار هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در قالب ۶ هزار و ۸۸۰ فقره تسهیلات پرداخت شد، گفت: یکی از طرحهای شاخص در این بخش؛ طرح پرورش گوسفند داشتی پنج هزار راسی در شهرستان قروه است که توسط این بانک ۲۵۳ میلیارد ریال تسهیلات به آن پرداخت شده است.
وی یادآور شد: در بخش طرح های خدمات کشاورزی، بازرگانی و صنایع مرتبط با کشاورزی، قالی بافی، صنایع دستی و روستایی هم یک هزار و ۷۸۵ نفر موفق به دریافت ۲ هزار و ۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات شدند.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان با اشاره به اینکه در بخش طرحهای باغداری ۴۸۲ میلیارد ریال تسهیلات به تعداد ۴۱۳ نفر پرداخت شد، گفت: در بخش مکانیزاسیون (خرید و توسعه ماشین آلات کشاورزی) یک هزار و ۱۲۹ میلیارد ریال به ۸۵۸ نفر پرداخت شد.
ویسی با بیان اینکه در بخش مربوط به طرحهای آب و خاک هم میزان تسهیلات پرداخت شده ۵۱ میلیارد ریال در قالب ۲۶۰ فقره پرونده بوده است، یادآور شد: در بخش صنایع تبدیلی هم یک هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۲۴ نفر از متقاضیان از محل صندوق توسعه ملی پرداخت شده است.
سرپرست امور شعب بانک کشاورزی کردستان اعلام کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات توسط بانک کشاورزی در استان برای بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده است.
بانک کشاورزی استان کردستان با ۳۸ شعبه و یک باجه در همه شهرها و بخشهای استان با ۴۳۵ نفر پرسنل مشغول ارائه سرویس و خدمت به مردم است.